tromaktiko: ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



Στις 22-07-10 κατέθεσα τα χαρτιά μου με τα χίλια ζόρια , στο ιταλικό προξενείο της Αθήνας. (μιας και χάρη μου έκανε η Υπεύθυνη όπως μου είπε...) για ένα δικαιολογητικό, που μου είναι απαραίτητο για την εγγραφή μου σε σχολή στην Ιταλία . Μου είπαν πως θα με ειδοποιήσουν όταν θα είναι έτοιμο, και όλα καλά μέχρι εδώ.
Η προθεσμία για την εγγραφή μου λήγει στις 06-10-10. Εδώ και μία εβδομάδα και μετά από ένα μήνα περίπου αναμονής δοκίμασα να καλέσω στο ιταÎ! �ικό προξενείο (στο οποίο απαντάει πάντα τηλεφωνητής) για να μάθω πότε θα είναι έτοιμα τα χαρτιά μου. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες απαντάει σήμερα (μετά από μία εβδομάδα) ένας «νταής» ο οποίος μου λέει με τσαμπουκά ότι θα με ειδοποιήσουν. στην προσπάθεια μου να του εξηγήσω ότι λήγει η προθεσμία για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο μου απαντάει ότι δεν πειράζει, υπάρχουν άλλα που δεν έχουν προθεσμία και ότι επίσης δεν είναι αυτός ο υπεύθυνος. Τότε του ζητάω να με συνδέσει με την υπεύθυνη και η απάντηση ήταν η γνωστή «είναι στο νοσοκομ! είο». Και αφού μου έδωσε αυτή τη δι! καιο λογία που ούτε μικρό παιδί δεν την λέει πια, μου λέει τώρα θα στο κλείσω, και του απαντάω αν πάρω το συνήγορο του πολίτη θα του το κλείσετε; Και μου απαντάει παρ’ τον και μου το κλείνει κανονικά στα μούτρα!!!

Και ρωτάω εγώ:

1) έστω να δεχτώ ότι είναι όντως στο νοσοκομείο, δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος να την αντικαταστήσει ;
2)Δεν πρέπει να πει κάποιος στον κύριο αυτό, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι και μορφωμένος για να δουλεύει εκεί, ότι πρέπει να μιλάει πιο ευγενικά, να μην τσαμπουκαλεύεται μονομιάς στο τηλέφωνο και ότι είναι υποχρεωμένος να βρει μια λύση για τα προβλήματα της συναδέλφου του και ταυτόχρονα δικά μου;
3)Γιατί σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμα τα χαρτιά μου θα πρέπει να χάσω ένα χρόνο από τη ζωή μου;
4)Εγώ πώς θα μάθω πότε θα γίνει καλά η υπάλληλος μήπως και προλάβω να γραφτώ στη σχολή που θέλω;

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!