tromaktiko: Σχετικά με το θέμα ΑΦΙΣΕΣ

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Σχετικά με το θέμα ΑΦΙΣΕΣ




Αγαπητό τρο-μα-κτικο

Σχετικα με το προσφατο posting αναγνώστη το οποίο μιλάει για τις αφίσες του ΚΚΕ, θα ήθελα να μου επιτρέψετε να προσθέσω κι εγώ την αγανάκτησή μου γι' αυτό το θέμα.

Οπου, μα όπου, και να πάς σ' αυτή την πόλη θα δεις αφίσες του ΚΚΕ - τονίζω το ΚΚΕ γιατί είναι το μονο κόμμα ή οργάνωση κλπ που αφισοκολλει ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ και ΤΟΣΟ ΜΑΖΙΚΑ.
Χαρακτηριστικο είναι το παράδειγμα που αναφέρει ο προηγούμενος αναγνώστης για τις αφίσες απο τη συγκέντρωση που είχε κάνει στις 15 ΜΑΙΟΥ παρακαλώ!!!!

Και δεν ειναι μόνο οι αφίσες... Ειναι τα πανό, το γκραφίτι, τα αυτοκόλητα που μετα μανίας τοποθετεί το ΚΚΕ όπου βρει και οπου μπορεί.
Αντιλαμβάνεται φυσικά κανείς ότι αυτού του είδους η αφισοκόληση ειναι παράνομη... Και καλα, δε σέβεται το νομο το ΚΚΕ, το περιβάλλον ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ???

Ολους εμάς, για τους οποίους το εν λόγω κόμμα "κοπτεται" δε μας σκεφτεται που μας έχει γεμίσει τους τοίχους και τις κολώνες της γειτονιάς μας με αφίσες? Που μόνο στις πλάτες μας δεν εχει έρθει ακόμα να κολλήσει την προπαγάνδα του!!!

Τουλάχιστον, αφού παρανομεί (χωρις φυσικά να τιμωρείται, οπως συμβαίνει με τοσα πράγματα στη χώρα μας) και αφού ασχημαίνει τις γειτονιές της πόλης μας κολώντας αναρχα παντού τις αφίσες του, τους παρακαλούμε να έχουν τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ έστω ευαισθησία αφού τελειώσουν οι συγκεντρώσεις, συναυλίες, πανυγήρια ή ότι άλλο διαφημίζουν, να τις μαζέυουν προκειμένου να μη ρυπαίνουν κιόλας.

Με συγχωρείτε, αλλά είναι σα να έρθω εγώ σπίτι σας, να αδειάσω τα σκουπίδια μου και να περιμένω από εσας να τα μαζέψετε... Ειναι λάθος και δείγμα έλλειψης πολιτισμού και σεβασμού. Ας ξεκινήσουν από αυτό το ελάχιστο και πολύ απλό πράγμα και ας αφήσουν τις πολλές φανφαρολογίες για μετα...


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!