tromaktiko: Κακία ή ρεαλισμός?

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Κακία ή ρεαλισμός?



Αγαπητοί τρομακτικοί,

Θα ήθελα και εγώ να σχολιάσω κάποιες αναρτήσεις σας τις οποίες βλέπω κάθε μέρα στον ιστόλογό σας. Η άποψεις μου θα ακουστούν ακραίες αλλά παρακαλώ όποιον δει το μήνυμα αυτό να αναλογιστεί λίγο τι λέω και αν θέλει να απαντήσει με λογικά επιχειρήματα.
1. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:
Απορώ αν οι αναγνώστες που στέλνουν είναι πραγματικά αφελής ή προσπαθούν να προσελκύσουν την προσοχή με αυτά τα μηνύματα. Η τακτική είναι ασφαλέστατη και χιλιοειπομένη: Καθόμαστε, τρώμε πίνουμε, ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ και ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. Σε περίπτωση που δεν έρθει η απόδειξη το χρήμα δεν βγαίνει από το πορτοφόλι. Αν η απόδειξη δεν έρθει ποτέ τότε απλά απολαύσατε ένα υπέροχο ΔΩΡΕΑΝ γεύμα προσφορά του φοροδιαφεύγοντος καταστήματος. Τραβίξτε και μια καταγγελία στο ΣΔΟΕ φεύγοντας και είστε διπλά κερδισμένοι. Δύσκολο? Δε νομίζω. Σταματήστε να κλαιτε τότε.
2. ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ: Πριν πας στο μαγαζί/ξενοδοχείο/καφετέρια/μπαρ γιατι δεν ζήτησες τον τιμοκατάλογο? Μήπως γιατί αυτό το κάνουν μόνο οι "εξωγήινοι Άγγλοι τουρίστες"? Γιατί λοιπόν μετά φταίει το κατάστημα που σου άδειασε την τσέπη? Εκτός από αυτό ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι είναι γνωστή η πολιτικλη των περισότερων φραγκοφονιάδων ξενοδόχων. Η λύση? ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ. Εμείς που μποικοτάρουμε τόσα χρόνια τους κλέφτες και δεν έχουμε πάει διακοπές είμαστε χαζοί? Μην το παίζεται large άτομα με πολύ χρήμα και μετά στέλνετε "καταγγελίες" στα blog εσείς γίνεστε ρεζίλι.
3. ΣΚΥΛΙΑ: Η νομοθεσία είναι σαφής και υπάρχει παντού για όποιον θέλει να την διαβάσει. Και εγώ έχω σκύλο και καθαρίζομαι με τα ίδια μου τα χέρια τις ακαθαρσίες και ποτέ δεν τον έχω πάει στην παραλία για μπάνιο γιατί δεν μου αρέσει να προκαλώ. Γιατί ξέρω ότι αν αρχίσω να "παρανομώ" και να προκαλώ κάποια στιγμή θα παρανομήσει και αυτός που ενοχλώ με το σκύλο μου βάζοντας του ΦΟΛΑ. Δυο κακά δεν κάνουν ένα καλό και ουδέ ποτέ η δολοφονία ενός ζωντανού δεν δικαιολογείτε αλλά όταν προκαλείς μην περιμένεις να είσαι πάντα στο απειρόβλητο - μπορεί να σκάσει ο τρελός και να την πατήσεις. Όποιος αγαπάει το σκλυλο του τον προσέχει και ακολουθεί τους κανόνες υγιεινής και για τον εαυτό του και για τους συμπολίτες του.

Ευχαριστώ,
ΑΕΤΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!