tromaktiko: ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ




Αγαπητοί έλληνες καταναλωτές,
Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να αδιαφορούμε και να δεχόμαστε τον ερασιτεχνισμό, την εκμετάλλευση και την ανηθικότητα των ελληνικών ξενοδοχείων.
Φέτος, το ξενοδοχείο Kalypso Cretan Village Resort & Spa στον Πλακιά Ρεθύμνου ταλαιπώρησε δεκάδες ΕΛΛΗΝΕΣ (τυχαίο???) τουρίστες, και συγκεκριμένα κατόχους των δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού της Εργατικής Εστίας, με πρόφαση κάποιο πρόβλημα στις αποχετεύσεις του ξενοδοχείου. Ακύρωσε την διαμονή πολλών οικογενειών που έφτασαν στην Κρήτη από κάθε σημείο της Ελλάδας και τους έστελναν επιλεκτικά από εδώ και από εκεί(όχι σε όλους όμως). Σαν να μην έφτανε αυτό, υπήρχε ένας απίστευτος τύπος ο οποίος έλεγε πως είναι υπεύθυνος και εξύβριζε τους απεγνωσμένους τουρίστες που προσπαθούσαν να συννενοηθούν για το που θα μείνουν καθώς η ειδοποίηση του συγκεκριμένου "κυρίου" ήταν την προηγούμενη ημέρα της άφιξης στο ξενοδοχείο των τουριστών. Υπήρχε κόσμος που έφτασε στην Κρήτη μετά από 1 ημέρα ταξιδιού π.χ. από Θεσσαλονίκη, τους οποίους και ταλαιπωρούσαν 2 ημέρες. Γενικά στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο επικρατούσε το απόλυτο χάος. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός δε είναι άγνωστες για το  ξενοδοχείο λέξεις.

Γενικότερα, το συμπέρασμα είναι ότι τα Ελληνικά ξενοδοχεία δεν θέλουν Έλληνες τουρίστες. Είμαστε ανεπιθύμητοι, γι' αυτό και μας χρεώνουν υπέρογκα ποσά για την διαμονή με πρωινό ενώ δίνουν πακέτα all inclusive (με τα γνωστά βραχιολάκια)σε κακής ποιότητας ξένους με τα μισά χρήματα.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!!!!Τουλάχιστον εκεί μας σέβονται!!!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!