tromaktiko: ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...



Σας γράφω με σκοπό αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να μου δώσει τα φώτα του σχετικά με την διατάραξη κοινής ησυχίας και την αστυνομία.

Εχθές, στην περιοχή των Μελισσίων κάποιος γείτονας αποφάσισε να κάνει παρτυ.
Η μουσική στην διαπασών από τις 1 το πρωί(φυσικά πρέπει να είχε εγκαταστήσει επαγγελματικό εξοπλισμό) καθώς η μουσική ακουγότανε μέχρι την οικία μου χωρίς όμως εγώ να έχω άμεση οπτική επαφή με την οικία στην οποία γινότανε το πάρτυ. Είμαι και εγώ νεός άνθρωπος και σίγουρα έχω αρκετή υπομονή αλλά κάποια στιγμή στις 4:30 τα ξημερώματα δεν άντεξα και κάλεσα το τοπικό Αστυνομικό ΄Τμήμα(Μελισσίων). Η απάντηση του αξιωματικου υπηρεσίας ήταν ότι σαν και εμένα είχαν παραπονεθεί άλλοι τόσοι, ότι το περιπολικό είχε παέι 5 φορές και είχε κάνει σύσταση αλλά οι "κύριοι" αγνοούσαν την Αστυνομία. Τον ρώτησα λοιπόν τι μπορεί να γίνει καθώς ο θόρυβος ήταν ανυπόφορος. Μονο μου λέει να επέμβει εισαγγελέας. Τρέχα γύρευε δηλαδή!
Ας μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει..τελικά η αστυνομία έχει κάποια δύναμη επιβολής του νομου ή απλα είναι για συστάσεις? Τον απλό πολίτη ποιος θα τον προστατέψει από "γουρούνια" συμπολίτες του που δεν σέβονται κανέναν και τίποτα???
Η μουσική τελικά σταμάτησε στις 5 και κάτι. Δεν ξέρω αν το είχε καταφέρει η Αστυνομία ή αν τελικά το "γουρούνι" ο συμπολίτης μου βαρέθηκε και πήγε επιτέλους για ύπνο.
Παρακαλώ δημοσιεύστε το παραπάνω. Ίσως κάποιος συνδημότης μου ή και κάποιος εκπρόσωπος της Αστυννομίας να έχει μια λογική εξήγηση για τα χθεσινά!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!