tromaktiko: «Κόκκινο» σε ΟΑΚΑ, αναζητούν έδρα ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

«Κόκκινο» σε ΟΑΚΑ, αναζητούν έδρα ΑΕΚ και Παναθηναϊκός




Ακατάλληλο για τη διεξαγωγή των αγώνων ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ και Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη, για τα πλέι οφ της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ και την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, αντίστοιχα, κρίθηκε το ΟΑΚΑ।
Ως εκ τούτου, οι «πράσινοι» και η «Ένωση» αναζητούν έδρες για να φιλοξενήσουν τους αγώνες τους που είναι προγραμματισμένοι για τις 26/8 και 27/8, αντίστοιχα.

Το τεστ έγινε με τη βοήθεια της ομάδας Νέων της ΑΕΚ. Παρουσία τους προέδρου της ΠΑΕ, Σταύρου Αδαμίδη, οι «κιτρινόμαυροι» μετέβησαν στο γήπεδο στις 15:00 για να δοκιμάσουν το χορτάρι, αλλά αυτό άντεξε μόλις 20 λεπτά. Στη συνέχεια, ήταν εμφανής ο κίνδυνος τραυματισμού κάποιου ποδοσφαιριστή.

Το πιθανότερο είναι τα δύο ματς (των ΑΕΚ και ΠΑΟ) να διεξαχθούν εντός Λεκανοπεδίου, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα. Μέχρι στιγμής τα γήπεδα που έχουν ακουστεί περισσότερο είναι αυτά της Νέας Σμύρνης, του Περιστερίου και του Βόλου, με τα δύο πρώτα να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ σταμάτησε την έκδοση εισιτηρίων για το παιχνίδι με τους Σκωτσέζους αφού η νέα έδρα ενδεχομένως να μην μπορούσε να φιλοξενήσει τους κατόχους διαρκείας (περίπου 12.000) και όσους αγόραζαν εισιτήριο. Αντίστοιχο πρόβλημα για το «τριφύλλι» δεν υφίσταται, καθώς το ματς με τους ακρίτες θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 3 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η συναυλία των U2. Οι εργασίες στο Στάδιο θα συνεχιστούν, αλλά οι ανησυχίες εξακολουθούν να είναι υπαρκτές.
http://www.balla.gr/index.php?v=2&dbt=1&aid=12956
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!