tromaktiko: Ο ανασχηματισμός και τα σκληρά μέτρα που έρχονται στον Κυριακάτικο Τύπο

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ο ανασχηματισμός και τα σκληρά μέτρα που έρχονται στον Κυριακάτικο Τύπο



ΟΙ διακοπές των πολιτικών υπο την σκιά του ΔΝΤ, αλλά και οι καυτές αλλαγές στην οικονομία το φθινόπωρο αποτελούν τα κύρια θέματα απο τον εορταστικό Κυριακάτικο τύπο με την βοήθεια της Μεγαλόχαρης που πρέπει να προσευχηθούμε για να μην πτωχεύσουν οι...πολίτες πρώτα απο όλα και μετά το Κράτος....
Το 'Αρθρο' γράφει ότι "Μυστικά γκάλοπ την δίνουν το χρίσμα για τον Δήμο-Η Γιάννα για την Αθήνα-Οι εισηγήσεις που δέχεται ο Παπανδρέου για την αξιοποίησή της". Το 'Πρώτο Θέμα' αποκαλύπτει ότι "Βολεύτηκαν 317 σε τρία χρόνια, 46 νέοι διορισμοί επι ΠΑΣΟΚ-Διορίζουν ακόμα αθλητές κηπουρούς-Ρουσφέτια τύπου Νικοπολίδη για αθλητές με απίθανες διακρίσεις ακόμα και σε σχολικούς αγώνες".



@Το 'Παρόν της Κυριακής' τιτλοφορεί το κύριο θέμα του "Προ του φόβου μιας μεγάλης ήττας στις εκλογές του Νοέμβρη-Οπισθεν στο 42%-Το συζητά ο Παπανδρέου και υπέρ πολλοί υπουργοί αλλά και βουλευτές-Ανθρακες για τη Κυβέρνηση η ψήφος των μεταναστών στις εκλογές". Το μαχητικό 'Veto' αναφέρει ότι "Η Εκατονταπυλιανή έκανε το θαύμα της-με ανασχηματισμό μηδενίζει το κοντέρ-Ποιοί φεύγουν, ποιοί μένουν και ποιοί μετακινούνται.."@Η 'Real News' πιστεύει ότι "Πολιτική παρέμβαση του Δημάρχου Αθηναίων μέσω της εφημερίδας-Νικήτας καλεί Καραμανλή-Ο πρώην Πρωθυπουργός λέει ότι ο Κακλαμάνης έχει το ρόλο ενότητας στη Ν.Δ. και ρόλο σύνθεσης στρατηγικού σχεδιασμού". Το 'Βήμα' προσθέτει ότι "Η βουτιά στη διεθνή οικονομία χτυπά και την Ελλάδα-Συναγερμός για την ύφεση- Επισπεύδονται τα μέτρα-Φορκουνηγητό για τα έσοδα-Αγώνας δρόμου για επενδύσεις".

@Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει ότι "Απο κόσκινο περνούν οι μισθοί και οι παροχές στο Δημόσιο απο το νέο μισθολόγιο-Προκρούστης Νο 2 σε όλα τα επιδόματα-Διατηρείται μόνο το οικογενειακό ενώ ενσωματώνονται ή περικόπτονται άλλα". Η 'Καθημερινή' υπογραμμίζει ότι "Παραλογισμός 19,4 δις σε 37 ΔΕΚΟ-Χρέος μεγαλύτερο απο το ετήσιο δημοσιοοικονομικό έλλειμμα". Το 'Εθνος' αποτυπώνει ότι "Στοιχεία φωτιά απο τους ελέγχους του υπουργείου Εργασίας-Στο φως η ρεμούλα με 2 δις απο το κύκλωμα του φαρμάκου".

@Ο Έλεύθερος Τύπος' υπερτονίζει στον κύριο τίτλο του ότι "Επιχειρείται ανασχηματισμός και νέα μέτρα 3 δις Ευρώ-Και ΔΕΘ με νέα ΘΑ απο τον Γιώργο". Η 'Απογευματινή' γράφει ότι "Ο Καλλικράτης προωθεί τις νέες εντάξεις-400.000 στρέμματα στο σχέδιο πόλης". Ενώ ο 'Αδέσμευτος Τύπος' καταλήγει ότι "Η καρδιά της Χριστιανοσύνης χτυπά αύριο στα ερείπια της ιστορικής Μονής Σουμελά-Το δάκρυ του Πόντου άναψε το καντήλι της Παναγιάς-88 χρόνια μετά η Τουρκία έδωσε άδεια Αρχιερατικής Θείας λειτουργίας που
 
http://www.greekmme.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!