tromaktiko: Απαράδεκτη ταβέρνα στον Άγιο Μηνά Χαλκίδας

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Απαράδεκτη ταβέρνα στον Άγιο Μηνά Χαλκίδας



Αν θέλετε να φάτε το χειρότερο φαγητό που έχετε φανταστεί, επισκεφθείτε την ταβέρνα "Τα βοτσαλάκια" στον Άγιο Μηνά έξω απ'τη Χαλκίδα.
Χθες ανήμερα της Παναγίας αποφασίσαμε να φάμε έξω και επιλέξαμε τη συγκεκριμένα ταβέρνα. Από πού να αρχίσω.. Πατάτες τηγανιτές σε χιλιοτηγανισμένο λάδι ή πιθανότερα σε ορυκτέλαιο που είχαν γίνει μουσταρδί-καφέ στο χρώμα. Γαύρος τηγανιτός μπαγιάτικος μαλακός και ζεσταμένος σε φούρνο μικροκυμάτων. Και ! το καλύτερο για το τέλος: Χταπόδι ψητό στα κάρβουνα υποτίθεται (ο θεός ξέρει από πότε ήταν ψημένο)το οποίο ήταν τόσο σκληρό που δεν κοβόταν. Μας σέρβιραν ένα μικρό πλοκάμι για μερίδα!!! Και στην παρατήρησή μας για το ένα πλοκάμι το μαγαζί απάντησε ότι αυτή είναι η μερίδα και αν θέλουμε να παραγγείλουμε και άλλο.

Να μην αναφέρω το α-πα-ρά-δε-κτο σέρβις. Οι σερβιτόροι ξέχασαν να μας σερβίρουν τα αναψυκτικά. Δεν υπήρχε φόρτος εργασίας διότι στο μαγαζί δεν υπήρχε καμία παρέα εκτός από τη δική μας (ούτε και στις άλλες ταβέρνες υπήρχε κόσμος, τυχαίο? Δεν νομίζω!).
Βεβαίως στο τέλος κάναμε τα παράπονά μας στον "υπεύθυνο" του μαγαζιού και μας χρέωσαν μόνο τη σαλάτα και τα αναψυκτικά.
Και μετά σου λένε ότι έχει πτώση ο τουρισμός..
Πραγματικά εύχομαι να κλείσουν όλοι όσοι δεν σέβονται τους πελάτες τους και τα χρήματά τους σε μια τόσο δύσκλη οικονομικά εποχή!
Το ότι μας χάλασε η διάθεση ανήμερα της γιορτής μου και εκνευριστήκαμε είναι άλλο θέμα..
 
Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!