tromaktiko: Αυτη η ΑΕΠΙ τι ρολο παιζει??

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Αυτη η ΑΕΠΙ τι ρολο παιζει??



Ηρθαν σημερα δυο τυποι στο μπαρ μου εδω στη Χερσονησο Ηρακλειου και αφου μου κολλησαν στη μουρη κατι χαρτια με σφραγιδες απο εφοριες και δικαστες μου ανηγγειλαν με επαρση οτι ειναι απο την ΑΕΠΙ ...
και πρεπει να τους πληρωσω τα δικαιωματα εκτελεσης της πασης φυσεως μουσικης που παιζω στο μαγαζι μου αλλιως θα κληθω να δωσω εξηγησεις στη δικαιοσυνη!!!Ειναι λεει η Ανωνυμος Εταιρια Πνευματικης Ιδιοκτησιας και τα λεφτα πανε σε αυτους που εχουν γρ! αψει τη μουσικη που παιζω εγω στο μπαρ και αρα κανω δημοσια εκτελεση.

Δηλαδη οι τυποι εκπροσωπουν τους Ρολινγκ Στοουνς στην Ελλαδα??Να το δεχτω,αλλα και τον Τζιμ Μορισον???Που στο καλο τον βρηκαν και τους εστειλε εδω μεσα?Κι αν επαιζα και κλασικη μουσικη θα εκπροσωπουσαν τον Μπετοβεν και τον Μοτσαρτ???
Τι σημαινει ΑΝΩΝΥΜΟΣ εταιρια?Ποιοι ειναι απο πισω και που πανε τα λεφτα που μαζευουν και πως ξερουμε οτι πανε εκει που πρεπει???
Κι αν ειναι μεσα στην εταιρια πασης φυσεως συνθετες και στιχουργοι της κακιας ωρας γιατι καρπωνονται λεφτα που θα επρεπε να πηγαινουν σε κανονικους δημιουργους μουσικης και οχι στον καθε ασχετο που γρατζουναει κιθαρες η γραφει στιχακια για την Μπεζαντακου???
Πως επεισαν δικαστες και εφοριακους να παρουν αδειες εισπραξης???
ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ οοεεοοο???
Θα με ενδιεφερε μια απαντηση απο καποιον σχετικο με το θεμα και προπαντος καποιον με νομικες γνωσεις η εφοριακο η δικαστικο,γιατι πιστευω οτι πισω απο αυτη τη σκοτεινη ΑΕΠΙ κρυβονται διαφορα συμφεροντα εταιριων μουσικης,που χανουν τεραστια εσοδα απο το ελευθερο κατεβασμα μουσικης στο ιντερνετ και προσπαθουν να κανουν ρελανς στην πλατη μας.
Ειμαι περιεργος,οταν κλεισουμε ολοι τα μαγαζια μας(γιατι για εκει παει η δουλεια)τι διαολο θα απογινουν ολα αυτα τα τρωκτικα που εχουν μπει συνεταιροι με το ετσι θελω στη δουλεια μας και ξερουν μονο να εισπραττουν...

Ευχαριστω για τη φιλοξενια
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!