tromaktiko: Ξανά φασαρίες στα Μάλια ;

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ξανά φασαρίες στα Μάλια ;



Δεν έχουν τέλος τα έκτροπα στα Μάλια, με «πρωταγωνιστές» νεαρούς Βρετανούς τουρίστες που συνεχίζουν να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Το τελευταίο περιστατικό συνέβη στις 3.00 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένας 26χρονος Βρετανός κατέβασε τη βερμούδα που φορούσε και επιδείκνυε τα οπίσθια του στους περαστικούς.


Κάποιοι γελούσαν με το θέαμα, άλλοι τον προέτρεπαν να βγάλει όλα τα ρούχα του, ενώ κάποιοι επιτάχυναν το βήμα τους και αποχωρούσαν από το σημείο. Ορισμένοι περαστικοί, εμφανώς σοκαρισμένοι, ειδοποίησαν την αστυνομία. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό, άντρες του οποίου συνέλαβαν τον νεαρό αλλοδαπό και οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Το περιστατικό αυτό είναι το τελευταίο μιας σειράς παρόμοιων γεγονότων στο τουριστικό θέρετρο του Ηρακλείου, το οποίο κάθε χρόνο «βουλιάζει» από ζωηρούς τουρίστες που προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Αλλωστε τα Μάλια είναι γνωστά στη Βρετανία ως η πρωτεύουσα των -τρελών και ατελείωτων- πάρτι της Ελλάδας και έχουν κερδίσει τη φήμη αυτή από τους άγριους καβγάδες, τα ομαδικά όργια, τους βιασμούς και το έγκλημα. Πάντως κάτοικοι και τοπικές αρχές καταβάλλουν προσπάθειες για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών, οι οποίες όμως μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!