tromaktiko: «Πράσινο φως» για Νεκουνάμ

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

«Πράσινο φως» για Νεκουνάμ



«Πράσινο φως» για ΝεκουνάμΣτον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό πως προτεραιότητά τους αποτελεί η απόκτηση αμυντικού χαφ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε βλέπει τον «εκλεκτό» στο πρόσωπο του Ζαβάντ Νεκουνάμ.

Ο Ιρανός «πρίγκηπας» είναι ο «διακαής πόθος» του Βάσκου τεχνικού, και θα τον προτείνει ως πρώτο στόχο στη σύσκεψη του Σαββάτου με τον...
Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ από Δευτέρα (16/08) θα υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά. Όμως, όπως σας ενημέρωσε και χθες ο sportdog, η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες, καθώς το εμπόδιο είναι οι υψηλές απαιτήσεις του παίκτη.

Η Οσασούνα τον παραχωρεί με 1,2-1,3 εκατ. ευρώ, αλλά ο παίκτης προβάλει αντίσταση, διότι δεν θέλει να φύγει από την Ισπανία, ενώ οι απαιτήσεις του είναι κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ. Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Ολυμπιακός του είχε προτείνει 900.000 ευρώ για 3ετές συμβόλαιο, αλλά είχε εισπράξει το «όχι» από το μάνατζερ του Νεκουνάμ, παρόλο που βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο.

Αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νεκουνάμ έκαναν χθες και τα ισπανικά ΜΜΕ και υποστήριζαν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν σύντομα διαπραγματεύσεις μαζί του. Ο 30χρονος μέσος αγωνίσθηκε χθες βασικός στον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Αρμενία, και παρά τη νίκη τους με 3-1, αποβλήθηκε στο 78’!

Δεν θα τον έχει Ιανουάριο

Πάντως, αν τελικά ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτησή του, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα τον έχουν στη διάθεσή τους τον Ιανουάριο, καθώς ο Νεκουνάμ θα δώσει το «παρών» στο Πανασιατικό Κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ…

«Παίζει» του Εμανά

Σε ό,τι αφορά τις άλλες λύσεις που εξετάζονται, ο Αχιλέ Αμανά της Μπέτις προτάθηκε εκ νέου στον Ολυμπιακό και αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς βρίσκεται στην ποδοσφαιρική ηλικία που ψάχνει ο Βάσκος. Επίσης, ο ισπανικός Τύπος έκανε λόγο για τον 31χρονο αμυντικό μέσο της Μπιλμπάο, Πάμπλο Ορμπάιθ (έχει συμβόλαιο ως το 2012) αλλά και για τον 30χρονο άσο της Μπιλμπάο, Κάρλος Γκουρπέγι.

«Όχι» Ερνέστο για Μρντία

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν ταξίδεψε τελικά χθες στο Βελιγράδι για να «αναθερμάνει» τις επαφές του με τον Ντράγκαν Μρντία. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έδωσε τελικά το «ok» για να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος της Σερβίας και μάλιστα εξέφρασε σοβαρές ενστάσεις για την περίπτωσή του.

Ο Βάσκος τεχνικός εξακολουθεί να θέλει τον Ζούλιο Μπαπτίστα και στον Ολυμπιακό περιμένουν το φιλικό της Παρασκευής με τη Ρόμα, για να συζητήσουν με τη Ρόμα και τον Βραζιλιάνο άσο από κοντά… Η αποστολή φτάνει στην Αθήνα σήμερα στις 19:00 το απόγευμα. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς.

sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!