tromaktiko: Καταζητείται ασυνείδητος οδηγός στη Λευκάδα

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Καταζητείται ασυνείδητος οδηγός στη Λευκάδα



Καταζητείται ασυνείδητος οδηγός στη Λευκάδα

Τα ξημερώματα της Κυριακής του 15Αύγουστου στις 6.15 στο χωριό Νικιάνα της Λευκάδας, 20μ. έξω από την ταβέρνα "Ανάσα του Ζορμπά" το άσπρο βαν της φωτογραφίας (πιθανόν Fiat Skudo 9θέσιο), έπεσε πάνω σε σταθμευμένο μαύρο Toyota Corola και το κατέστρεψε ολοσχερώς. Ο οδηγός πιθανότατα ήτανε μεθυσμένος και φυσικά ασυνείδητος και έφυγε μη αφήνοντας στοιχεία του.

Το Toyota ήταν παρκαρισμένο στη λωρίδα με κατεύθυνση απο Νυδρί προς Λευκάδα, προς αυτή την κατεύθυνση διέφυγε και ο οδηγός του Βαν αμέσως μετά το ατύχημα.

Εξωτερική κάμερα που βρισκόταν σε super market λίγο παρακάτω κατέγραψε το Βαν που διέφυγε, απο όπου και πήραμε την φωτογραφία που αναρτήσαμε. Το άσπρο Βαν είναι χτυπημένο κάτω απο το δεξί φανάρι.

Η αστυνομία κάνει έρευνες τόσο για το όχημα-Βαν όσο και για τον οδηγό και την συνοδηγό-κοπέλα που μετέβενε στο όχημα.

Θέρμη παράκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, ή αν έχει δει το τρακαρισμένο όχημα της φωτογραφίας οπουδήποτε να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 6944567588 και 6946330652. Τέτοια ασυνείδητοι πρέπει να τιμωρούνται, γιατί είναι ικανοί να χτυπήσουν στο μέλλον και άνθρωπο και να τον αφήσουν αβοήθητο..


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!