tromaktiko: ΑΠΟΡΙΕΣ

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΡΙΕΣ



 Επειδή αρνούμε να με θεωρούν βλάκα κ επηρεασμένο από τα πολλά χειραγωγημένα ΜΜΕ που υπάρχουν στη χώρα μας και πολύ περισσότερο επειδή δεν έχω μνήμη χρυσόψαρου, καθώς διανύουμε το τέλος του καλοκαιριού και μπαίνουμε σε ένα αναπόφευκτα καυτό φθινόπωρο θέλω να εκφράσω κάποιες ''απορίες'':
1) Μετά από σχεδόν 11 μήνες νέας διακυβέρνησης της χώρας ποιοί μπήκαν φυλακή για σκάνδαλα, κλεψιές, ανομίες, κατασπατάληση δημόσιας περιουσίας κλπ κλπ?
2) Με ποιόν τρόπο ενισχύθηκαν οι ασθενέστερες τάξεις σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης?

3) Πόσο ενισχύθηκε η Παιδεία το 2010 από το +1% του ΑΕΠ που ανέφερε η προγραμματική δήλωση για την υπερψήφιση του προϋπολογισμού 2010?

4) Πόσο ενισχύθηκε η Υγεία το 2010 από το +1% του ΑΕΠ που ανέφερε η προγραμματική δήλωση για την υπερψήφιση του προϋπολογισμού 2010?

Πάμε τώρα στα λίγο πιο βαθιά από τα προφανή,

1) Από τις λίστες του ΣΔΟΕ πόσοι μεγαλογιατροί-μεγαλοδικηγόροι-μηχανικοί κλπ κλπ πλήρωσαν τις οφειλές τους στο δημόσιο και πόσοι τιμωρήθηκαν ποινικά για αυτό?
2) (έτσι για να γελάσουμε κ λίγο) ο κ. Βοσκόπουλος πλήρωσε τα 4 εκατ. ευρώ ή αρκούσε που παραιτήθηκε η γυναίκα του από Υφυπουργός?

Από ΟΛΑ τα παραπάνω τπτ δεν έγινε!

Το ΜΟΝΟ που έγινε ήταν η υπαγωγή της χώρας μας σε, ας μου επιτρέψετε την έκφραση, ΔΟΥΛΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ και σε ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ των απλών ελλήνων βιοπαλεστών από μέτρα-ταφόπλακες!
Το μόνο που έχω να πώ κλείνοντας είναι, ότι όσο πιο γρήγορα σφίγγει κάποιος το ζωνάρι (βλ. αναθεωρημένο ΜΝΗΜΟΝΙΟ) τόσο πιο γρήγορα θα σκάσει το τομάρι και τότε...αλοίμονό τους...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!