tromaktiko: Εν μέσω κρίσης το ΓΕΣ μοιράζει επιλεκτικά επιδόματα

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Εν μέσω κρίσης το ΓΕΣ μοιράζει επιλεκτικά επιδόματα



Εν μεσω οικονομικης κρισης και τη στιγμη που ολοι οι Ελληνες βιωνουμε τις επιπτωσεις απο την εισοδο της χωρας στο ΔΝΤ το ΓΕΣ αποφασισε τη χορηγηση επιδοματος σε Αξκους απο βαθμο Ταγματαρχη και ανω ανοιγοντας ακομα περισσοτερο τη μισθολογικη ψαλιδα αναμεσα στους Ανωτερους και κατωτερους Αξιωματικους και Υπαξιωματικους.
Μαλιστα η συγκεκριμενη μεριδα Αξιωματικων απολλαμβανει παντα κατα προτεραιοτητα τις οποιες παροχες - διευκολινσεις ! εχει θεσμοθετησει το υπουργειο (κατα προτεραιοτητα στεγαση στα ΣΟΑ, κατα προτεραιοτητα παραθερισμο στα ΚΑΑΥ, κατα πορτεραιοτητα μετακινηση με C130, σχεδον διπλασια εξοδα μεταθεσης,διπλασια ημερησια αποζημιωση κατα την εκτελεση 24ωρης υπηρεσιας κατα τις αργιες και αλλα πολλα που αν αναφερω θα γεμισω ολοκληρη τη σελιδα). Το παραδοξο ειναι πως για το ΓΕΣ οι υπολοιποι Αξκοι που υπηρετουν στις ιδιες θεσεις μαλλον δεν λογιζονται οτι διατηρουν υψηλη ετοιμοτητα οποτε και εξαιρεθηκαν απο το παραπανο επιδομα. Τελικα στο επιτελειο καποιοι εχουÎ! ½ το μαχαιρι και το πεπονι και το μÎ! �ιραÎ �ονται μονοι τους....
Τη στιγμη μαλιστα που η πλειοψηφια των χαμηλοβαθμων στελεχων εχει φτασει σε απογνωση μετα τις τελευταιες αλλαγες που εχουν ανατρεψει παντελως τον οικογενειακο προγραμματισμο. Τη μείωση των μισθων που δεν φτανει πλεον ουτε για τα απαραιτητα και την επιμικηνση της θητειας κατα 10 ετη (που φορτωνει τουλαχιστον με 3 μεταθεσεις ακομα τα στελεχη) και την αδυναμια της οικονομικης βοηθειας απο την πλευρα της συζυγου καθως οι συχνες μετακινησεις και η αυξημενη ανεργια μηδενιζουν πλεον της πιθανοτητες εργασιας της συζυγου.
Αγαπητο τρομακτικο κατι αναλογο ειχε συμβει και περισυ αλλα τοτε οι βουλευτες της αντιπολιτευσης ειχαν την ευαισθησια τουλαχιστον να κανουν μια ερωτηση στη βουλη και μαλιστα ειχαν χαρακτηρισει το παραπανω επιδομα ως παρανομο. Τωρα που ειναι κυβερνηση φαινεται πως εχουν αναιστητοποιηθει και αυτοι. Ριξτε μια ματια στο σύνδεσμο να καταλαβετε τι εννοώ.

Ευχαριστω πολυ για το χωρο και το χρονο που διαθεσατε.

Y.Γ. Παρακαλώ για την κατανόησή σας για τη διατήρηση της ανωνυμίας μου διότι εγώ και η οικογένειά μου δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ότι και ο συνάδελφος ποιό κάτω. http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2406:2010-08-11-18-47-59&catid=5:hellas&Itemid=4


Αγνωστος Στρατιωτης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!