tromaktiko: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...



Εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ οι πολιτισμένοι,που παρκαρουμε οπου και οπως γουσταρουμε, επειδη πολλοι απλα¨"Ελα μωρε δεν ενοχλει αστο εδω" "Θα κατσουμε εδω να πιουμε καφε και αν κορναρει κανεις θα το παρουμε" "Δεν γραφουν τετοια ωρα"
Εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ οι πολιτισμενοι που αν δουμε καποιον να φοραει μπλουζα διαφορετικου χρωματος της αρεσκειας μας, τον σακατευουμε στο ξυλο,τον στελνουμε στο νοσοκομειο,και μπορουμε να του αφαιρεσουμε και την ζωη επειδη δεν ειναι ΠΑΟΚ,ΑΡΗΣ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ......

Εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ οι εφευρετες της δημοκρατιας (με ΟΛΟ το σεβασμο στους Αρχαιους ΕΛΛΗΝΕΣ) που κανοντας μια βολτα με το αυτοκινητο αυτοματα μετατρεπουμε τους δρομους,πεζοδρομια,γεφυρες,ποταμακια σε σκουπιδοτοπους πετωντας τσιγαρα,μπανανοφλουδες,μπουκαλια,ποτηρια,σακουλες....και μετα βγαζουμε φωτο και τις αναρτουμε σε μπλογκ για να κατηγορησουμε το δημο για τις δικες μας πραξεις(μηπως τελικα να προσλαβουμε ο καθενας μασ απο εναν αστυνομικο για να μας λεει "ΜΗ!")

Εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ με τη τεραστια ιστορια και τους Αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους,μαθηματικους ιστορικους,συγγραφεις,νομοθετες, που το μονο που ξερουμε ειναι "ποσα πηρε η Ντουβλη" "Τι αμαξι εχει η Τζουλια" "Που κανει διακοπες η Αντζελα" και ολους τους παρουσιαστες των ριαλιτι,μεσημεριανων και αηδιαστικων εκπομπων.

Εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ με την παιδεια μας, που πλεον βλεπεις τη νεολαια να κανει "ιδιαιτερα μαθηματα" το πρωι στα καφε-μπαρ γιατι πλεον το σχολειο δεν προσφερει τιποτα.

Εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ με το σεβασμο προς τον συμπολιτη μας, προσφεροντας "μουσικη ψυχαγωγια" 24 ωρες το 24 ωρο με τα πανακριβα ηχοσυστηματα που εχουμε στα αυτοκινητα μας.

Εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ οι εξυπνοι που εχουμε συμβαση 6 μηνων και κανουμε δανεια για να παρουμε ΒΜW και μερσεντες για να βγαλουμε το "πλαστικο" και "ψευτικο" γκομενακι το βραδυ στα μπουζουκια μπας και το "ριξουμε",να το πει στις φιλες της και να μας ζηλευουν οι αλλοι...ασχετα αν μετα μας το κατασχεσει η τραπεζα η δεν εχουμε βενζινη να βαλουμε

Εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ γονεις που αφηνουμε τα παιδια μας να πινουν,να καπνιζουν απο τα 15,να "ντυνοντε" τα κοριτσακια με 2 κομματια υφασμα και να εχουν σαν προτυπα σημαντικα προσωπα της εποχης βλ. Τζουλια,Ντουβλη,Σασα,Τατιανα,Σκορδα,

Ειναι πολλα τα παραδειγματα...Σιγουρα ΦΤΑΙΝΕ οι πολιτικοι-λαμογια-κλεφτες για αυτην την κατασταση που επικρατει σημερα, αλλα εχουμε και εμεις ενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης. Ελπιζω Εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ να ξυπνησουμε, να απαιτησουμε και να αποκτησουμε την ΕΛΛΑΔΑ που θελουμε και ονειρευομαστε. Ας ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ λοιπον και ας τους ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ και αυτους.

Ειμαι περηφανος που ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ,εχω ζησει λιγο στο εξωτερικο και ο ΕΛΛΗΝΑΣ εξω μετραει...Ας αποκτησουμε την αξια και τον σεβασμο που αξιζουμε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!