tromaktiko: Στο κόκκινο οι σχέσεις Ρηγίλλης - Έλσας Παπαδημητρίου

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Στο κόκκινο οι σχέσεις Ρηγίλλης - Έλσας Παπαδημητρίου



"Αυτοί τσακώνονται μεταξύ τους για τα κομματικά τους τη στιγμή που ο κόσμος βγάζει κραυγές απόγνωσης! ΕΛΕΟΣ!"

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται οι σχέσεις της Ρηγίλλης με την βουλευτή Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου, μετά τις αυστηρές
 προειδοποίησεις, την Πέμπτη, του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ότι στη ΝΔ «θα υπάρξει δημοκρατία όσο πότε, αλλά εσωστρέφεια ποτέ».



Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega η κ. Παπαδημητρίου αναρωτήθηκε: «Ποιος θα με διώξει εμένα από τη ΝΔ; Η ΝΔ είμαι και εγώ», ενώ πρόσθεσε ότι και η ίδια επιθυμεί να βγει το κόμμα της από την εσωστρέφεια.


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ανέφερε πως δεν μπορεί να βλέπει νέα παιδιά από την ηγετική ομάδα ή γύρω από αυτήν «να κρίνουν υπόπτους καταξιωμένα στελέχη».


Επίσης, διαφώνησε με την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να διαγράψει την Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε πως είναι φίλη της και «δεν την πουλάει».


Τέλος, έκανε λόγο για «ανασφάλεια ορισμένων», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή ανεξαρτητοποίηση, είπε ότι «δεν εξαρτάται μόνον από εμένα. Αν η θηλιά φθάσει στο λαιμό μου θα πρέπει να αντιδράσω».


Σε δηλώσεις ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας ανέφερε πως κάποιος έξω από τη ΝΔ κινεί με τηλεκοντρόλ στρατιωτάκια. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ είπε ότι «υπάρχει κάποιος που είναι έξω από το κόμμα και με ένα τηλεκοντρόλ κινεί διάφορα στρατιωτάκια προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση».


Από την πλευρά της η Ρηγίλλης, έχει θέσει στο μικροσκόπιο τις δηλώσεις τις κας Παπδημητρίου και άλλων στελεχών και, σύμφωνα με πληροφορίες, τις αξιολογεί σε σχέση με τους κανόνες που όρισε ο Αντώνη Σαμαράς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Ορισμένοι εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να ληφθεί συνολικά απόφαση για όσους κριθεί ότι διαφοροποιούνται.
 
 
Πηγή: in.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!