tromaktiko: Ο πιο δύσκολος "ρόλος" για τον Μάικλ Ντάγκλας

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο πιο δύσκολος "ρόλος" για τον Μάικλ Ντάγκλας



Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάικλ Ντάγκλας καθώς ξεκινάει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, αυτήν της επιβίωσης! Οι γιατροί του εντόπισαν καρκινικό όγκο στον λαιμό και για τους επόμενους δύο μήνες ο πρωταγωνιστής θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία προκειμένου να τον καταπολεμήσει.


Ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ -σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «People»- αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τη θεραπεία, καθώς οι γιατροί που τον κουράρουν εκτιμούν πως αν ακολουθήσει επακριβώς τις οδηγίες τους θα ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Από την πλευρά του ο 65χρονος Μάικλ Ντάγκλας δήλωσε πως νιώθει πιο δυνατός από ποτέ, τονίζοντας μάλιστα πως αισιοδοξεί ότι «όλα θα εξελιχθούν καλά». Ο εκπρόσωπός του, ωστόσο, μιλώντας σε δημοσιογράφους δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες, ούτε για τον τύπο καρκίνου από τον οποίο πάσχει ο Μάικλ Ντάγκλας, αλλά ούτε και για το πότε θα ξεκινήσει η χημειοθεραπεία στην οποία θα υποβληθεί.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ως αιτία του κακού το γεγονός πως ο Ντάγκλας εδώ και χρόνια θεωρείται ως ένας από τους πλέον... θεριακλήδες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Αλλωστε ποτέ του δεν έκρυψε πως σε ημερήσια βάση κάπνιζε πολλά τσιγάρα. Μάλιστα, το 2006 τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είχαν φτάσει να καπνίζουν τόσο πολύ που απευθύνθηκαν σε ειδικούς για να καταφέρουν να κόψουν αυτή την κακή συνήθεια.

Εκτός όμως από το κάπνισμα, ο Μάικλ Ντάγκλας είχε και τη συνήθεια να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, που σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί ακόμα έναν παράγοντα που συντελεί στις κακοήθειες του λαιμού.

Οπως και να έχει οι ειδικοί εκτιμούν πως ο σωστός και έγκαιρος συνδυασμός χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας μπορεί να αποβεί πολύ αποτελεσματικός στη συρρίκνωση των καρκινικών όγκων, αλλά και στην πλήρη θεραπεία τους, με τις πιθανότητες μάλιστα για ίαση να αγγίζουν ακόμα και το 90%.

Το τελευταίο διάστημα πάντως ο Μάικλ Ντάγκλας αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα του Χόλιγουντ, καθώς όπως είχε ανακοινώσει πρόσφατα αισθάνθηκε πως έφτασε η στιγμή να αφήσει κατά μέρους τη λαμπερή καριέρα του έτσι ώστε να μπορέσει να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην αγαπημένη του σύζυγο Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και στα δύο ανήλικα παιδιά τους, τον 10χρονο Ντίλαν και τον 7χρονο Κάρις.
espresso
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!