tromaktiko: Αυτός το λέει, εσείς τον πιστεύετε;

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Αυτός το λέει, εσείς τον πιστεύετε;



Έχουμε φάει και έχουμε να φάμε ακόμα διαβεβαιώσεις
Κανένα νέο μέτρο στο Ασφαλιστικό, διαβεβαιώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος
Ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος
 απέκλεισε, την Τετάρτη, το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων σε Ασφαλιστικό και εργασιακές σχέσεις, στο πλαίσιο του επικαιροποιημένου μνημονίου ΕΕ-ΔΝΤ.



Σε συνέντευξη Τύπου για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ληφθεί νέο μέτρο στο υπουργείο Εργασίας».


«Το υπουργείο ανταπεξήλθε στις υποχρεώσεις του πρώτο και πριν τα χρονοδιαγράμματα και είμαστε περήφανοι για αυτό» σημείωσε.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Λοβέρδο στο γεγονός ότι παρουσιάζονται ορισμένες διατάξεις του νόμου για το Ασφαλιστικό ως νέα μέτρα. «Είναι απαράδεκτο να παρουσιάζονται ορισμένες διατάξεις του νόμου για το ασφαλιστικό ως νέα μέτρα. Όποιος το κάνει αυτό παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό. Οσοι το λένε αυτό ψεύδονται ασύστολα» ανέφερε.



Νεκροί συνταξιούχοι...


Ο υφυπουργός Εργασίας κ. Κουτρουμάνης αναφέρθηκε στους περίπου 8.500 υπεραιωνόβιους οι οποίοι εμφανίζονται να λαμβάνουν σύνταξη από τα Ταμεία, εκ των οποίων περισσότεροι από 500 είναι άνω των 110 ετών. Ήδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελία και με τη βοήθεια της Ασφάλειας αναζητώνται τα συγκεκριμένα πρόσωπα ώστε να διαπιστωθεί εάν βρίσκονται εν ζωή ή αν έχουν αποβιώσει.
 
 
Πηγή: in.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!