tromaktiko: Μήνυμα προς επίδοξους εμπρηστές...

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Μήνυμα προς επίδοξους εμπρηστές...



Είναι γεγονός ότι η Φθιώτιδα χθες έγινε στόχος εμπρηστών.Σήμερα οι άνεμοι θα είναι πιο ενισχυμένοι και τα πράγματα ακόμη πιο επικίνδυνα για την εκδήλωση πυρκαγιών.
Οι επίδοξοι εμπρηστές θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις. Απέναντί σας έχετε κάποιους πιο "άρρωστους" από σας, που θα κάνουν τα πάντα για να προστατέψουν την Οίτη και όλα τα δάση μας. Είναι η ομάδα εθελοντών για την προστασία των δασών από πυρκαγιές.
Διαβάστε το μήνυμα που σας στέλνουν μέσα από το LamiaReport και καλό θα είναι να το λάβετε σοβαρά υπόψη.
<<Λόγω των σημερινών γεγονότων, από σήμερα ομάδα εθελοντών θα βρίσκεται στον ορεινό όγκο της Οίτης. Λείπαμε από το βουνό τις τελευταίες 15 μέρες λόγω προβλημάτων στα μέσα που χρησιμοποιούσαμε για να μετακινούμαστε. Μετά όμως τα τελευταία γεγονότα θα είμαστε και πάλι σε εγρήγορση και οποίος θέλει να βάλει φωτιά στο συγκεκριμένο βουνό, αλλά και στα γύρω βουνά που έχουν οπτική επαφή με την Οίτη θα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Έχουμε κορυφαίο ρωσικό οπτικό εξοπλισμό στα χέρια μας, που μας επιτρέπει να προσδιορίζουμε μέχρι και αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων σε πολύ μεγάλες αποστάσεις. Θα είμαστε σε επικοινωνία και με το lamiareport εάν εμφανιστεί κάτι που θεωρούμε ότι πρέπει να ανακοινώσουμε, ή για τυχόν πληροφόρηση που μπορεί να χρειαστούμε.>>

Η ομάδα εθελοντών

http://www.lamiareport.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!