tromaktiko: ΠΑΟ υψηλού επιπέδου!

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΠΑΟ υψηλού επιπέδου!



Ο Παναθηναϊκός μετά την Ιντερ παρουσιάστηκε πολύ καλός και στο φιλικό με τη Μίλαν στο Ντιτρόιτ, αδικήθηκε και τελικά έχασε με 5-3 στα πέναλτι.
Το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί καθώς αποτελεί «μαγική εικόνα», αφού πέρα από τις εννιά - δέκα χαμένες ευκαιρίες για γκολ, οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Νίνη ενώ τους ακυρώθηκε ανεξήγητα καθαρό τέρμα του Γκοβού στις αρχές του β' ημιχρόνου!
Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:


Το ματς πάει στα πέναλτι και ο Παναθηναϊκός θα ηττηθεί με 5-3.
86': Σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Μπερέτα θα μπλοκάρει σταθερά ο Καρνέζης.
74': Παράλληλο συρτό γύρισμα του Βύντρα στην περιοχή, ο Μαρίνος δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το πλασέ.
70': Ο Ζιλμπέρτο γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Σισέ έπιασε το σουτ, όμως η κόντρα του Μπονέρα έκοψε τη δύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Αμπιάτι.
56': Φάουλ από αριστερά. Ο Νίνης πασάρει στον Σπυρόπουλο, ο διεθνής αμυντικός βγάζει «γλυκιά» σέντρα ο Σισέ θα πιάσει την κεφαλιά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Αμπιάτι.
55': Απίστευτη φάση. Πεντακάθαρο γκολ του Γκοβού δεν υπέδειξε ο διαιτητής, αφού ο Μποριέλο έδιωξε τη μπάλα φανερά μέσα από τη γραμμή. Νωρίτερα, ο Σισέ είχε ξεφύγει στο σπριντ από την άμυνα των ροσονέρι από βολέ του Καρνέζη, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Αμπιάτι. Στην επαναφορά, ο Λέτο δεν βρήκε καλά τη μπάλα και έπειτα ο Γκοβού σκόραρε.
50' ΔΟΚΑΡΙ: Με εντυπωσιακή κούρσα ο Σισέ πέρασε τον Νέστα, πάσαρε στην μικρή περιοχή στον Νίνη, αλλα αυτός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
43': Ο Σισέ σπαταλά μια σπουδαία ευκαιρία καθώς σε τετ-α-τετ σουτάρει πάνω στον Αμπιάτι.
35': Πιέζει η Μίλαν το τελευταίο πεντάλεπτο και έχει κλείσει τους «πράσινους» στα καρέ τους.
29': Κόρνερ του Λέτο από δεξιά, οι αμυντικοί της Μίλαν δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, όμως ο Αμπιάτι είπε όχι σε διπλή προβολή του Κατσουράνη.
27': Φάουλ με το Λέτο από αριστερά, ούτε ο Καντέ ούτε ο Κατσουράνης μπορούν να βρουν την μπάλα με το κεφάλι.
25': Χωρίς καμία φάση στα τελευταία λεπτά ενώ και ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει.
16': Μετά από εξαιρετική συνεργασία Σισέ και Νίνη, ο νεαρός Ελληνας μέσος πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.
11': Ωραία ενέργεια του Ζαμπρότα από αριστερά και σουτ στην κίνηση, αποκρούεται σχετικά εύκολα από τον Τζόρβα.
10': Ο Οντουαμάντι εκμεταλλεύται σύγχυση στην άμυνα του Παναθηναϊκού και μπαίνει κατά μέτωπο από δεξιά, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση -και αφού είχε ξεπεράσει τον Τζόρβα- πέρασε άουτ.
9': Πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης βγάζει με εξαιρετική μπαλιά τον Γκοβού σε θέση κρυφού φορ αλλά ο Γάλλος δεν καταφέρνει από κοντά να ανοίξει το σκορ αφού ο Αμπιάτι έδιωξε σε κόρνερ.
3': Σουτ του Νίνη, μπλοκάρει ο Αμπιάτι. Πολύ δυνατά έχει μπει ο Παναθηναϊκός.
2': Εκτέλεση φάουλ από τον Κατσουράνη, το σκαφτό πλασέ του Σισέ στην πλάτη της ιταλικής άμυνας φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας (46' Καρνέζης), Καντέ (83' Μαυρίας), Μπουμσόνγκ (83' Ιωαννίδης), Σεϊταρίδης (63' Βύντρα), Σπυρόπουλος (72' Μπιάρσμιρ), Σιμάο (83' Σαριέγκι), Κατσουράνης (63' Ζιλμπέρτο Σίλβα), Νίνης (63' Καραγκούνης), Γκοβού (63' Μαρίνος), Λέτο (83' Δημούτσος), Σισέ (83' Πετρούπολος).
ΜΙΛΑΝ (Μάσιμο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Γκατούζο, Ζέεντορφ (62' Στράσερ), Νέστα (62' Παπασταθόπουλος), Φλαμινί, Ζαμπρότα, Μποριέλο (72' Μπερέτα), Σίλβα (46' Μπονέρα), Μέρκελ (80' Νόβινιτς), Οντουαμάντι, Αντονίνι.

Μικρά μικρά από το Ντιτρόιτ
-Πριν την σέντρα, ο Σωτήρης Νίνης τα λέει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
-Τα ματριξ του γηπέδου παίζουν διαφήμιση ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού, που έχει πάρει τα δικαιωματα μετάδοσης του ελληνικού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ.
-Κατασκήνωση έχουν στησει έξω από το γήπεδο πολλοί ντόπιοι φίλαθλοι, αφού έχουν έρθει με τα αυτοκίνητα τους από νωρίς το απόγευμα, ενώ τα παιδιά τους παίζουν μπάλα στο τεράστιο πάρκινγκ του Σταδίου.
-Περίπου 20 με 25 χιλιάδες οπαδοί στις εξέδρες του «Σίλβερντομ», οι περισσότεροι Ιταλοί και κάπου στους 5.000 Ελληνες.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!