tromaktiko: Αφήστε Τα Νέα Παιδιά Να Δημιουργήσουν! Όχι Άλλη Λογοκλοπή!

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Αφήστε Τα Νέα Παιδιά Να Δημιουργήσουν! Όχι Άλλη Λογοκλοπή!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: JESUS OF GREEK MUSIC
Είμαστε μια ομάδα φίλων της μουσικής που ψάχνουμε μανιωδώς στο internet για νέα ταλέντα και για περιπτώσεις λογοκλοπής από Έλληνες προς ξένους καλλιτέχνες αλλά και από Έλληνες προς άλλους Έλληνες. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε στη σωτηρία της ΝΕΑΣ ελληνικής μουσικής από τις κλίκες και από όσους επιδιώκουν να μειώνουν τη φωνή των νέων παιδιών προκειμένου να γιγαντώσουν ακόμα περισσότερο τη δική τους.
Σας στέλνουμε την πρώτη περίπτωση που έπεσε υπόψιν μας και αφορά τη λογοκλοπή που όπως φαίνεται έχει υποστεί μια νεανική μπάντα που ονομάζεται Kay & The SchoolDrivers από την ομάδα των Γ. Ζουγανέλη, Β. Παπακωνσταντίνου, Σ. Μπουλά και Λάκη Παπαδόπουλου. Ο Γ. Ζουγανέλης, ο Β. Παπακωνσταντίνου, ο Σάκης Μπουλάς και ο Λάκης Παπαδόπουλος ξαναχτυπούν και αυτή τη φορά όχι για καλό! Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από την εικόνα που σας επισυνάπτω η γερουσία δε λέει να σταματήσει να κλέβει νέα παιδιά που με κόπο, ιδρώτα και χωρίς εταιρείες από πίσω να τους στηρίζουν ή μεγάλα κεφάλαια βγάλανε ένα δισκάκι που δεν παίζει καν στα ραδιόφωνα - αλλά είναι ήδη πολύ γνωστό στους κόλπους του διαδικτύου. Ενδεικτικά το cd των παιδιών έχει μπει στα καλύτερα του AVOPOLIS για το 2009. Για το σκοπό αυτό παραθέτουμε το link με τη δισκοκριτική τους: http://www.avopolis.gr/greek/albums/default.asp?id=5481
Παρακαλώ όπως προωθήσετε το παρόν καταλλήλως είτε από mail σε mail - είτε στα blog σας - ώστε να αρχίσει να καθαρίζει το τοπίο σιγά σιγά από τους λογοκλόπους.
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ.... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΙΔΕΩΝ!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!