tromaktiko: Προετοιμασίες (για το Ιράν)

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Προετοιμασίες (για το Ιράν)




ΔΕΝ αποκωδικοποιούνται οι Αμερικανοί. Έχουν τα σχέδια στα συρτάρια, δουλεύουν οι υπηρεσίες τους για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας τους κι ας είναι μια πατρίδα θέσει δική τους και στα χαρτιά. Απ' την πανσπερμία στη «Νέα Γη» με κάθε καρυδιάς καρύδι να μιλάει μια ξένη-εισαγόμενη γλώσσα, δεν περιμέναμε και πολλά. Ούτε στο διάστημα, ούτε «επί της γης». Κι αν μας διέψευσαν τα χρόνια και τα κατορθώματα τους, αυτό δείχνει πόσο δυνατό είναι το όπλο και το δολάριο. Απ' το λάσο, μέχρι τη βόμβα.

ΕΣΤΕΙΛΑΝ μήνυμα (και) στον Γιώργο. (Νωρίτερα είχε παραλάβει το δικό του μήνυμα ο Ερντογάν).

-Βρείτε τα με το Ισραήλ, μέχρι νεωτέρας.

Τα δυο παλικάρια που «κυβερνούν» τις δυο γειτονικές χώρες κοιτάχτηκαν μεταξύ τους.

-Θυμήσου, αφεντικό, το συμβάν με τους νεκρούς τούρκους από βόλια των Εβραίων.

ΤΟ κεφάλι κάτω, ο Νετανιάχου στην Αθήνα να σφίγγει το χέρι του Γ. Παπανδρέου κι εμείς σκεπτικοί και προβληματισμένοι. Για τη βιασύνη αποκατάστασης διακρατικών σχέσεων που διερράγησαν με.νεκρούς. Για ό,τι κρατάνε στα συρτάρια τους οι Αμερικάνοι και σχετίζεται με τα σχέδιά τους στη Μέση και την Άπω Ανατολή.

ΚΑΙ, βέβαια, είναι νωρίς να μιλήσουμε για κατανομή ρόλων που ακόμα δεν γνωρίζουμε. Ωστόσο, το μακρινό Ιράν, πρέπει να 'ρθει.κοντύτερα κι αυτό θα γίνει με ενδιάμεσους «κρίκους» και σταθμούς. Εκεί θα «φορτώνουν» αύριο τις βόμβες; Θα «ξεκουράζονται» αεροπλάνα; Έτσι κι αλλιώς, η Μεσόγειος είναι δική τους. Των Αμερικανών που τη βομβάρδισαν μέρα μεσημέρι και οι ευρωπαίοι «ηγέτες» κοίταζαν τον ουρανό μη τους έρθει βόμβα κατακέφαλα. Αφέντες (οι απόγονοι των καουμπόηδων) στην Ήπειρό τους, αφέντες στην Ευρώπη και σ' όλο τον κόσμο, υπεύθυνοι για τη «διευθέτηση» λαών και των σχέσεών τους βαθύτερα στην Ανατολή. Με το μάτι στο.υπέδαφος που το ευνόησε ο Αλλάχ, αλλά το εποφθαλμιούν μακρινοί.χριστιανοί. Με τις βόμβες στις αποθήκες, τους κωδικούς στους φωριαμούς και τα σχέδια στο συρτάρι. Κι αν αυτά δεν επαρκούν για την «τιμωρία» του Ιράν, αναλαμβάνουν οι σύμμαχοι και το.ΝΑΤΟ. Όχι, παίζουμε.

Θ.N.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!