tromaktiko: Μήνυμα για Κα Κατσέλη σχετικά με το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μήνυμα για Κα Κατσέλη σχετικά με το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ



Κα Κατσέλη, αυτή είναι η τελευταία φορά που θα σας πιστέψω και θα σας εμπιστευτώ. Χθες παραβρέθηκα σε μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος «Μεταποίηση στις νέες συνθήκες».
Είμαι από αυτούς τους πολλούς ατυχείς και ταλαίπωρους που έχουν ήδη υποβάλλει πρόταση για επιδότηση από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και δεν έχουν εγκριθεί ποτέ είτε γιατί δεν καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις είτε επειδή δεν έφτασαν τα λεφτά (δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι η βαθμολογία μου ήταν 74% στο πρόγραμμα των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ, δεν επιδοτήθηκα καθώς η Κα Κατσέλη αποφάσισε ξαφνικά να μειώσει τον προϋπολογισμό της δράσης χωρίς να σκεφτεί ότι κάποιοι άνθρωποι επενδύουν λεφτά και θεωρούν τέτοιου είδους προγράμματα σανίδα σωτηρίας).
Στη χθεσινή παρουσίαση για το νέο πρόγραμμα, άκουσα με πολλή προσοχή τους υπεύθυνους του υπουργείου και του φορέα υλοποίησης ΕΦΕΠΑΕ να τονίζουν πως πρόκειται για ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα δώσει πολλά λεφτά σε μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων, υφιστάμενες και μη, το οποίο επιδοτεί και την απασχόληση προσωπικού και στο οποίο ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% καθώς για πρώτη φορά υπάρχει τουλάχιστον για την Κεντρική Μακεδονία πολλή μεγάλη και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Ελπίζοντας πως αυτή τη φορά η Κα Κατσέλη και το σινάφι της δεν θα θυμηθούν τελευταία στιγμή να πετσοκόψουν τα χρήματα, θα υποβάλλω για τελευταία φορά μια που φαίνεται πως υπάρχουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα προηγούμενα προγράμματα. Υπόσχομαι όμως πως αν και σ αυτή την περίπτωση διαψευστούν οι προσδοκίες μου, Κα Κατσέλη, θα σας βρω. Τέρμα πια τα πράσινα άλογα, είμαστε επιχειρηματίες που θέλουμε να βοηθήσουμε αυτόν τον τόπο να πάει μπροστά. Σταματήστε να μας βάζετε τρικλοποδιές και για αυτή τη φορά τουλάχιστον υλοποιήστε αυτά που υπόσχεσθε, ούτως ή άλλως, είναι η τελευταία μάλλον φορά που παίρνουμε λεφτά απ την Ευρώπη για επενδύσεις.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!