tromaktiko: ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ



Θα ήθελα να σας περιγράψω την εμπειρία μου χτες Κυριακή 29/8/10 στο μόνο νοσοκομείο που εφημέρευε στην ΑΘΗΝΑ !!!!!!! Το Γενικό Κρατικό.


Χτές πήγα με την καλή μου με έντονο βήχα και αρκετό πυρετό στο νοσοκομείο οπού έπρεπε να την δει κάποιος παθολόγος. Περίπου στις 13.00 πήραμε το χαρτάκι προτεραιότητας για το παθολογικό. Τελειώσαμε από εκεί στις 1.30 !!!!!
Παρόλη την απίστευτη ταλαιπωρία μας θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στους γιατρούς ,στην ασφάλεια άλλα και σε όλο το νοσοκομειακό προσωπικό.
Προσπαθούσαν το ακατόρθωτο !!!!! Ο κόσμος ήταν απίστευτος !!! Συνέχεια μα συνέχεα ερχόντουσαν άρρωστοι ακόμα και από άλλα νοσοκομεία λόγο της απεργίας. Όλοι τους δούλευαν πάνω από το 90%. Δεν ξέρω εάν μπορούσαν να πάνε ακόμα και στην τουαλέτα!!!!!!!!!
Ο κόσμος από το τόσο πολύ περίμενε είχε αρχίσει να φωνάζει. Η ασφάλεια με όσο ηρεμία μπορούσαν να έχουν προσπαθούσαν να τους καθησυχάσουν !!!!!! Ήταν απίστευτο !!!!!
Δεν μπορώ να φανταστώ νοήμον Έλληνα να πάει να ψηφίσει !!!!! Οι κύριοι που μας διοικούν θέλουν να μας εξοντώσουν!!! Αυτό είναι ξεκάθαρο πια !!!
Υγεία σε όλους !!!! Είναι τελικά το πιο σημαντικό πράγμα !!!!!!
Γιάννης
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!