tromaktiko: Ο εφιάλτης του Λεονάρντο Ντι Κάπριο!

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ο εφιάλτης του Λεονάρντο Ντι Κάπριο!



Τον μπελά του έχει βρει ο διάσημος ηθοποίος Λεονάρντο Ντι Κάπριο με μια φανατική θαυμάστρια η οποία θεωρεί ότι είναι σύζυγος του και κυοφορεί το παιδί τους, που ονομάζεται Ιησούς!...

Μετά από καταγγελία του Λεονάρντο, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες επέβαλε περιοριστικά μέτρα στη γυναίκα αυτή -που ονομάζεται Λίβια Μπιστρισενού-και η οποία πλέον υποχρεούται με μην πλησιάζει τον Ντι Κάπριο σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Ο γόης του Χόλιγουντ δηλώνει τρομοκρατημένος από τη «φαντασιόπληκτη», όπως αναφέρει στη δικογραφία, γυναίκα που τον καταδιώκει και αισθάνεται ότι κινδυνεύει.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του προσκόμισε μία σειρά από ιδιόχειρες επιστολές της γυναίκας, η οποία ονομάζεται, προς τον Ντι Κάπριο.

«Θέλεις να είσαι στην πραγματικότητα μαζί μου και να είσαι ο πατέρας του Ιησού; Σου έχω εξηγήσει ότι δεν μπορώ να είμαι εικονικά με κανέναν. Πρέπει να έχω έναν αληθινό πατέρα για τον Ιησού, όχι έτσι», αναφέρει σε μία από τις επιστολές που βγήκε στη δημοσιότητα.

Φαίνεται όμως ότι ο Λεονάρντο, έχει άσχημο παρελθόν με τις «ξετρελαμένες» θαυμάστριες καθώς άλλη μια γυναίκα, η 40χρονη Αρίθα Γουίλσον, η οποία είχε επιτεθεί στον Ντι Κάπριο το 2005 αποφασίστηκε να παραπεμφθεί σε δίκη στο Λος Αντζελες αυτή την εβδομάδα.

Η Γουίλσον κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον Ντι Κάπριο με ένα ποτήρι του κρασιού και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο και στον λαιμό, σε ένα ιδιωτικό πάρτι στο Χόλιγουντ και πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης επτά ετών.

Μάλιστα ο Λεονάρντο χρειάστηκε να κάνει αρκετά ράμματα μετά την επίθεση.


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!