tromaktiko: Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον πόντιο τραγουδιστή και λυριτζή Διογένη!

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον πόντιο τραγουδιστή και λυριτζή Διογένη!



Ο Διογένης είναι ένας τραγουδιστής και μουσικός που εκπροσωπεί επάξια το ποντιακό τραγούδι!
Γνήσιος πόντιος, γεννήθηκε στην Έδεσσα και η μοίρα του επεφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις! Έγινε γνωστός τραγουδώντας σε νυχτερινά μαγαζιά, γάμους και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις. Πάντα περιτριγυρισμένος από την αγάπη του απλού κόσμου που τον ακολουθεί πιστά! Στην περιοχή μας αποτελεί σύμβολο του ποντιακού τραγουδιού και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους ανθρώπους του τόπου μας και όχι μόνο.

«Ασχολούμαι με το τραγούδι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου»!

Είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει σε πλήθος εκδηλώσεων με αποτέλεσμα πλέον να είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο όχι μόνο της Αλμωπίας άλλα και ολόκληρης της Ελλάδας. Αυτό το Καλοκαίρι τραγούδησε ολόκληρη την Ελλάδα. Στους σταθμούς της περιοδείας του συμπεριλαμβάνονται η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα, η Σαντορίνη, οι Σέρρες, η Ημαθία και η Αλεξανδρούπολη! Ωστόσο, δεν ξέχασε και την Αλμωπία, καθώς παρευρέθηκε στο Ποντιακό Πανηγύρι της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις, ξεσηκώνοντας όλους τους πόντιους και όχι μόνο.

Αυτό που τον κάνει διαφορετικό από τους υπόλοιπους λυράρηδες, είναι το γεγονός ότι με τη λύρα του μπορεί να παίξει εκτός από ποντιακά τραγούδια και όλα τα υπόλοιπα είδη. Αυτό τον κάνει ακόμη πιο αγαπητό στο κοινό που τον αποθεώνει σε κάθε του εμφάνιση!

Ο ίδιος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την αγάπη που εισπράττει από τον απλό κόσμο.
«Είναι πολύ σημαντικό να βλέπει κάποιος πως οι κόποι του ανταμείβονται και το σημαντικότερο να εισπράττει τόση αγάπη απ’ τον κόσμο… πραγματικά νιώθω τόσο όμορφα όταν κατεβαίνω απ την πίστα και ο κόσμος μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι φίλος τους και με ξέρουν χρόνια», δηλώνει.

Το νέο του CD έχει τον τίτλο «Το όμεμαν» που σημαίνει «Η ελπίδα».
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό CD και το αποτέλεσμα δικαιώνει εμένα και τους συνεργάτες μου. Αφιερώσαμε πολλές ώρες στο studio δουλεύοντας και πιστεύω πως το άκουσμα του θα ικανοποιήσει και τους ποιο απαιτητικούς ακροατές. Περιέχει 35 τραγούδια σε LIVE εκτελέσεις και όμορφες διασκευές που ο κόσμος ήδη τα έχει αγαπήσει δίνοντας μας τα εύσημα. Τους ευχαριστούμε φυσικά και εμείς πολύ για την αγάπη και την στήριξη τους», λέει ο Διογένης.

Έχει εμφανιστεί αρκετές φορές σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας, κάνοντας τον ακόμη πιο αγαπητό στο ευρύ κοινό!

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η εμφάνιση του Διογένη στο Ποντιακό Πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στις 21 Αυγούστου στην Αριδαία! Ο γνωστός καλλιτέχνης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την στήριξη των τοπικών καλλιτεχνών και στη συνέχεια χάρισε μία ποντιακή βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι! Ο Διογένης ξεσηκώνει όπου και να βρεθεί τους Πόντιους με την αυθεντική φωνή του και την άψογη λύρα του!!

πηγή: http://aridaianews.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!