tromaktiko: Απάντησεις στο "Καταγγελια για Blue star Paros"

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Απάντησεις στο "Καταγγελια για Blue star Paros"



Kαι εγώ ταξίδεψα για Πάρο στις 5 Αυγούστου και μπορώ να σου πω πως ακριβώς τα ίδια έτυχαν και σε εμένα. Στην περίπτωση μου δεν έχει να κάνει το κρύο νερό αλλά η πλήρης...
αδιαφορία και η αγένεια των υπαλλήλων του ίδιου ακριβώς FloCafe. Την στιγμή που παραγγείλαμε να φάμε κάτι, δίπλα μου ακριβώς καθόταν ένας άλλος κύριος και διαμαρτυρήθηκε δικαιολογημένα πως η πορτοκαλάδα που πίνει είναι σκέτο νερό. Ο υπάλληλος τότε έκανε μια πλάκα( αυτός προφανώς το θεωρούσε πλάκα ) και πρόσβαλε τον άλλον με τον πιο άσχημο τρόπο λες και έκανε τίποτε το τρομερό.
Ας μην συζητήσουμε για την τρομερή καθυστέρηση που είχα εγώ προσωπικά. Πήγα να πάρω μια τυρόπιτα απο το συγκεκριμένο flocafe , το είπα κανονικά στον υπάλληλο εκεί μπροστά(πήγα εγώ δεν ήρθε κάποιος) και έκανε παρακαλώ 30 λεπτά με το ΡΟΛΟΙ να μου δώσει μια τυρόπιτα. Σκέφτηκε ότι θα ήταν προτιμότερο να φτιάξει 50 καφέδες και έπειτα να μου δώσει την τυρόπιτα μου... Μόνο που δεν τον έβρισα εκεί.
Επίσης μια και βρισκόμασταν εκεί με την κοπέλα την ώρα που σηκωθήκαμε να πάμε κάπου, περνάει απο δίπλα ένας υπάλληλος τους και σπρώχνει την κοπέλα μου (ήταν στενός ο δρόμος) χωρίς καν να ζητήσει συγνώμη.  Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά αυτά που είπα αλλά δν είναι!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

--------------------------------------------------------
Καλησπέρα σας θα ήθελα και εγώ να εκφράσω τη δυσαρέσκια μου για τη συγκεκριμένη εταιρεία

Και πέρσυ τα ίδια γινόντουσαν οι υπάλληλοι δεν ήταν τόσο ευγενικοί και εξυπηρετικοί με τους επιβάτες . Είχα πάει να αγοράσω καφέ και ενώ ήταν η σειρά μου ο υπάλληλος προτίμησε να εξυπηρετήσει μια ομάδα ξένων τουριστών πρώτα που μόλις εμφανίστηκε(τέτοιες διακρίσεις βέβαια βλέπω και σε νησιά στα μαγαζιά , τις ταβέρνες , τα ξενοδοχεία κλπ προτιμούν να εξυπηρετούν τους ξένους και να "φτύνουν" τους Έλληνες τουρίστες) Οι τιμές στο πλοίο της Βlue Star ναι ανεβασμένες αλλα εντάξει υπάρχουν και χειρότερα τουλάχιστον είναι πιο καθάρα και πιο πο! ιοτικά αυτά που προσφέρει η Blue Star σε σχέση με κάποιες άλλες εταιρείες . Στο πλοίο Πηνελόπη του Αγούδημου να δείτε χάλια , ειχα ταξιδέψει πρίν λίγα χρόνια(3-4)και ήταν και πανάκριβα όλα και βρώμικα (ταξίδεψα πρωί από Ραφήνα έφυγα και οι τουαλέτες δεν είχαν καθαριστεί απο το νυχτερινό δρομολόγιο) και ταξιδεύαμε μέσα στον καύσωνα χωρίς κλιματισμό.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!