tromaktiko: Όλοι μαζί φωνάζουμε Bring them back!!!

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Όλοι μαζί φωνάζουμε Bring them back!!!



Για πρώτη φορά γίνετε μια τόσο καλά οργανωμένη κίνηση για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Με 1.000.001 συμμετοχές, μπορούμε να θέσουμε το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Μπορούμε να ψηφίζουμε όλοι στο http://www.bringthemback.org/  ή μέσω ενός πρωτοποριακού application που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στη page του Bring them back στο Facebook. Η ψήφος μας είναι εκείνη που μετράει!. ΈΝΑ ΑΠΛΟ CLICK ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.
Αυτή η εκστρατεία ξεκίνησε την Τετάρτη 14 Απριλίου και έχει δημιουργηθεί για εκείνη ένα ξεχωριστό χιουμοριστικό, αλλά και συγκινησιακό video, με πρωταγωνιστές την Κατρότση, τον Φωκά και τον Αλιάγα.
Η εκστρατεία ονομάζεται “BRING THEM BACK!” και η ιστορία της ξεκινά 209 χρόνια μετά το 1801, όταν ο Λόρδος Έλγιν αποφάσισε να λεηλατήσει την Ακρόπολη των Αθηνών.
Στόχος του “BRING THEM BACK!” είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου ανεξαρτήτως χώρας, ηπείρου και εθνικότητας για την ιστορία ενός από τα σημαντικότερα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.





     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!