tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙ CHMETRAILS ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙ CHMETRAILS ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ



Λοιπόν ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Δεν μίλησε κανείς για συνομωσία εναντίον της Ελλάδας.
Οι χημικοί αεροψεκασμοί πραγματοποιούνται σε όλο το πλανήτη. Δες και το βίντεο με τις περιοχές που ψεκάζονται http://www.youtube.com/watch?v=wmMNk4zMUAg (με σκούρο φόντο διακρίνονται στο χάρτη οι περιοχές που ψεκάζονται με μεγάλη πυκνότητα).

Υπάρχουν φυσικοί μετεωρολόγοι που ασχολούνται ασχολούνται συστηματικά - ερευνώντας και όχι θεωρητικολογώντας - το θέμα. Θα χαρούμε πολύ να μας βοηθήσεις στην έρευνα και όχι στην θεωρητικολογία.

Στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις ειδικά στα αγγλικά πολλές δηλώσεις μετεωρολόγων για τα chemtrails. Δες αυτό το pps. Κατέβασέ το πρώτα http://rapidshare.com/files/158458130/PEIRAMATA_GIA_TO_KLIMA.pps

Οι φωτογραφίες που περιέχει είναι το ένα εκατομμυριοστό απο αυτές που είναι διαθέσιμες. Και εμείς οι φυσικοί ξεκινάμε ανάποδα. Ξεκινάμε απο τα γεγονότα και κατασκευάζουμε την θεωρία. Το γεγονός είναι οτι οι δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν αεροψεκασμούς. Οι μετρήσεις στο έδαφος δείχνουν ψεκασμούς.

Οι μετρήσεις στα μαλλιά και στους ιστούς των ανθρώπων δείχνουν ψεκασμούς. Ο κ. Κατσαρός μιλάει για ψεκασμούς. Ο κ. Δήμας μιλάει για ψεκασμούς. Αν εξετάσεις σε βάθος το θέμα θα δείς οτι τα αεροπλάνα αυτά πετούν στα 10.000 πόδια περίπου. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις.

Εχουν παρατηρηθεί να ψεκάζουν και στα 3.000 πόδια και στα 20.000 και στα 30.000 και δεν έχουν χαρακτηριστικά, ούτε δείχνουν σχέδια πτήσης. Αυτό ήταν και το ερώτημα που έχει τεθεί σε πολλούς υπουργούς άμυνας δυτικών χωρών γιατί δεν καταθέτουν σχέδια πτήσης και δεν διώκονται απο την αεράμυνα.

Δες τις συγκριτικές φωτογραφίες απο τη Μάγχη.

Εχουν εντοπίσει πολλά τέτοια αεροπλάνα και μετα απο παρακολούθηση βρήκαν οτι προσγειώνονται και απογειώνονται απο νατοϊκές βάσεις ακόμη και στην Ελλάδα. Πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας έχουν δηλώσει οτι έχουν δει με τα μάτια τους τέτοια αεροσκάφη να απογειώνονται απο βάσεις εντός της Ελλάδας Ελευσίνα, Ακτιο κτλ.

Εσυ τι πιστεύεις οτι ενημερώνονται οι Ελληνες διοικητές για το τι κάνουν αυτά τα αεροσκάφη; Η χαρακτηριστική περίπτωση όπου ο Ελληνας διοικητής της βάσης της Σούδας δεν είχε καν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της βάσης.

Οι ουσίες αυτές βάριο, τιτάνιο, αλουμίνιο και άλλα πολυμερή δεν έχουν καμιά σχέση με τα αντιπαγωτικά και τα αντιεκρηκτικά που έχουν τα καύσιμα.

Είναι σημαντικό όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει ένα κατατοπιστικό άρθρο για το ρόλο των πολυμερών - τα οποία είναι προϊόντα νανοτεχνολογίας, δημοσιεύτηκε στο τελευταίο περιοδικό Hellenic Nexus, όπου υπάρχει ειδικό άρθρο για τις επιπτώσεις που έχουν αυτά τα πολυμερή στην υγεία του ανθρώπου. Εκεί θα δείς και τις έρευνες που έχουν κάνει οι ανεξάρτητοι ερευνητές και την αποσιώπηση απο τις κρατικές υπηρεσίες.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!