tromaktiko: Cosmote: Αυξήσεις στις χρεώσεις ομιλίας των επαγγελματικών προγραμμάτων

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Cosmote: Αυξήσεις στις χρεώσεις ομιλίας των επαγγελματικών προγραμμάτων



Από 1ης Οκτωβρίου 2010, για όλους τους νέους και υφιστάµενους συνδροµητές συµβολαίου των Οικονοµικών
 Επαγγελµατικών Προγραµµάτων συµβολαίου Cosmote που αναφέρονται στον Πίνακα 1, ισχύουν τα ακόλουθα: οι χρεώσεις στα Οικονοµικά Επαγγελµατικά Προγράµµατα Cosmote για Εθνικές κλήσεις φωνής προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (γεωγραφικούς αριθµούς και αριθµούς κινητής τηλεφωνίας, εξαιρουµένων των σύντοµων κωδικών και σύντοµων κωδικών δικτύου), αυξάνονται µετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου οµιλίας, σύµφωνα µε τον παρακάτω πίνακα.

(*) Οι αλλαγές των χρεώσεων των Εθνικών κλήσεων στα Επαγγελµατικά Προγράµµατα συµβολαίου των σειρών Cosmote Business i & Cosmote Business Απεριόριστα αφορούν και τις Εθνικές video κλήσεις, για τις οποίες ίσχυαν οι ίδιες ανωτέρω χρεώσεις.


Οι αλλαγές στις χρεώσεις για Εθνικές κλήσεις φωνής µετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου οµιλίας ισχύουν και για την υπηρεσία Cosmote Traveller (Πίνακας 1).

Όλες οι υπόλοιπες χρεώσεις των ανωτέρω προγραµµάτων παραµένουν ως έχουν και είναι διαθέσιµες στον εκάστοτε ισχύοντα τιµοκατάλογο της Cosmote, όπως επίσης και στο www.cosmote.gr

Οι υφιστάµενοι συνδροµητές των ως άνω προγραµµάτων έχουν δικαίωµα καταγγελίας της σύµβασής τους, αζηµίως, εντός ενός µηνός από τη δηµοσίευση της παρούσας.


Πηγή: Cosmote
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!