tromaktiko: Απαντηση στο "Eλεγκτές της ΕΘΕΛ"

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Απαντηση στο "Eλεγκτές της ΕΘΕΛ"



Διαβάζοντας την συγκεκριμένη ανάρτηση εκνευρίστηκα ιδιαίτερα με δύο σημεία της ανάρτησης αυτής. Πρώτον με την συμπεριφορά των ελεγκτών που δυσκολευομαι να πιστέψω ότι όλα αυτά συνέβησαν και καλά κάνει ο/η καταγγέλων να τα μοιράζεται μαζί μας αλλά το δευτερο με εκνεύρισε περισσότερο.
Με εκνευρίζει απίστευτα η λογική του τζαμπατζή γιατί είμαι μία από τους λίγους μαλ... που ακόμα και για μία στάση ακυρώνω εισητήριο. Τι έγινε, μήπως θέλουμε να μας μεταφέρουν τζάμπα, να κάνουν την δουλειά μας και να πληρωνόμαστε εμείς??? Πριν 10 μέρες πήγα για δουλειά στην Κωνσταντινούπολη και εκεί τζαμπατζήδες δεν υπάρχουν. Με εισοδήματα των 500 τουρκικων λιρών (250 ευρώ δηλαδή) πληρώνουν 1,5 λίρα (0,75 ευρώ δηλαδή) αφού για να μπεις στο τραμ πρέπει να περάσεις από κυκλική πόρτα που κινείται μόνο αν τοποθετήσεις το κέρμα που πρέπει. Εμάς μας αφήνουν να περναμε ελευθερα και όταν πιάσουν τον κάθε τζαμπατζή που δεν πληρώνει την μεταφορά του διαμαρτυρόμαστε κιόλας.
Εγώ δηλαδή που δεν έχω μέν την οικονομική δυνατότητα αλλά πληρώνω το εισητήριο μου πως με χαρακτηρίζει ο αναγνώστης σας. Ηλίθιο? Κάτι τέτοιοι "έξυπνοι" φέρανε την χώρα μας σε αυτό το σημείο. Χωρίς ποιοτικές συγκοινωνίες και με χιλιάδες αυτοκίνητα μποτιλιαρισμένα στο δρόμο.
Συγχαρητήρια.....
Προτιμώ να με θεωρείς ηλίθια από το να είμαι "έξυπνη" όπως εσύ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!