tromaktiko: KATΑΓΓΕΛΙΑ: Λαϊκό Νοσοκομείο - Εφημερία ΩΡΛ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

KATΑΓΓΕΛΙΑ: Λαϊκό Νοσοκομείο - Εφημερία ΩΡΛ



Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών - Εφημερία ΩΡΛ, Τετάρτη 4/8/2010 ~21:30, μετά τη σχετική αναμονή και αφού έχει εξετάσει την 8,5 μηνών έγκυο γυναίκα μου ο ένας από τους δύο βοηθούς ιατρούς, πηγαίνουμε στο γραφείο για συνταγογράφηση και οδηγίες...
Την ώρα λοιπόν που ο γιατρός μας δίνει οδηγίες και απαντά σε ερωτήσεις, ο "μεγάλος" γιατρός της εφημερίας όχι μόνο δεν ασχολείται με την περίπτωση (αν, μη τη άλλο, πρόκειται για έγκυο) αλλά παρακολουθεί με θράσος βίντεάκια στο Youtube και επανειλημμένα διακόπτει τον (βοηθό) γιατρό την ώρα που μιλάμε για να του δείξει τα βίντεο για να γελάσει και αυτός - λες και βρίσκεται σπίτι του! Ο οποίος βοηθός ιατρός και προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του έχοντας παράλληλα τον υποτιθέμενο προϊστάμενο δίπλα του να κάνει πλάκα!

Επειδή είχε αρκετό κόσμο στην αναμονή δεν ήθελα να δώσω συνέχεια στο θέμα ούτε και να μαλώσω. Σε διακριτική ερώτησή μου στον βοηθό ιατρό "αν είναι σοβαρά πράγματα αυτά" μου απάντησε ότι απλά ότι δεν μπορεί να σχολιάσει και ζήτησε να περάσουμε έξω.
Ο αριθμός μητρώου του γιατρού υπάρχει στη συνταγή - δεν ξέρω αν είναι του βοηθού ή του "μεγάλου'. Σε κάθε περίπτωση είμαι στη διάθεση της διοίκησης του νοσοκομείου αν κάποιος θελήσει να ασχοληθεί περαιτέρω, καθώς σκοπεύω να προχωρήσω και σε επώνυμη αναφορά εκεί. Ο λόγος που το στέλνω στο blog; επειδή και σε αρκετούς άλλους θα έχει τύχει κάποιο σχετικό περιστατικό ώστε να το καταγγείλουν και αυτοί. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος σε τέτοιες συμπεριφορές - ας βοηθήσουμε όλοι να αναδειχθούν οι σωστές συμπεριφορές και ο ορθώς εννοούμενος επαγγελματισμός (όπως του νεώτερου, βοηθού γιατρού) σε βάρος κάθε αδιάφορου "μεγάλου".
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!