tromaktiko: Δ Τ KYLE XY ΠΡΕΜΙΕΡΑ 3-8

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Δ Τ KYLE XY ΠΡΕΜΙΕΡΑ 3-8



Ποιος είναι κι από πού έρχεται;
Λύστε το γρίφο από την Τρίτη 3 Αυγούστου
καθημερινά στις 16:50 στον ΑΝΤ1
Από την Τρίτη 3 Αυγούστου και κάθε απόγευμα στις 16:50, ένα μυστήριο ξεδιπλώνεται στον ΑΝΤ1 και μας προκαλεί να το εξιχνιάσουμε…

Η νέα ξένη σειρά KYLE XY, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε όλες τις χώρες που μεταδίδεται, είναι γεμάτη μυστήριο, φαντασία, περιπέτεια και σασπένς και θα την απολαύσουν μικροί και μεγάλοι!
Τον λένε Κάιλ, είναι 16 χρονών και δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του. Εμφανίζεται ξαφνικά σε ένα δάσος χωρίς να ξέρει ποιος είναι κι από πού έρχεται. Οδηγείται σε ένα ίδρυμα εφήβων, όπου τον αναλαμβάνει μία ψυχολόγος. Εκείνη σύντομα καταλαβαίνει ότι το παιδί χρειάζεται επιπλέον φροντίδα. Έτσι, αποφασίζει να τον περιθάλψει η ίδια προσωπικά και τον παίρνει στο σπίτι της, για να ζήσει μαζί με την οικογένειά της.
Σύντομα όλοι θα ανακαλύψουν ότι ο Κάιλ είναι ένα πλάσμα διαφορετικό, με μοναδικές ικανότητες. Δεν καταλαβαίνει τα ανθρώπινα συναισθήματα και είναι τελείως άχαρος στις ανθρώπινες σχέσεις. Όμως, μπορεί να μαθαίνει καινούργια πράγματα και να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες με την ταχύτητα του φωτός!
Κάθε επεισόδιο προσθέτει μερικά κομμάτια στο παζλ, αλλά γεννά και καινούργια ερωτηματικά. Η ταυτότητα του Κάιλ παραμένει ένα μυστήριο. Θα καταφέρετε να το εξιχνιάσετε;
Από αυτή την Τρίτη 3/8, KYLE XY καθημερινά στις 16:50 στον ΑΝΤ1.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ματ Ντάλας, Μαργκερίτε ΜακΙντάιρ, Μπρούς Τόμας, Έιπριλ Μάτσον, Ζαν-Λικ Μπιλοντό, Κρίς Ολιβέρο, Κίρστεν Προυτ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!