tromaktiko: Ποιά προσκάλεσε ο Robbie Williams να μείνει μαζί με εκείνον και τη γυναίκα του;

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ποιά προσκάλεσε ο Robbie Williams να μείνει μαζί με εκείνον και τη γυναίκα του;




Ο διάσημος τραγουδιστής, που παντρεύτηκε μετά από μακροχρόνιο δεσμό την Ayda Field το περασμένο Σάββατο (08/07/2010), προσκάλεσε τη πeθερά του Gwen καί μητέρα της Ayda να έρθει καί να ζήσει μαζί τους,αφού εκείνη δεν κατάφερε να πληρώσει την υποθήκη του δικού της σπιτιού.

 "Η Γκουέν θα ζει σε ένα εξοχικό σπίτι σε έκταση αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων,όπου βρίσκεται το σπίτι του τραγουδιστή στο Λος Άντζελες.
 Προσπάθησε να εξοφλήσει την υποθήκη του σπιτιού της τους τελευταίους μήνες.Χρωστούσε όμως πολλά και τώρα χρωστάει περισσότερα από την αξία του σπιτιού". 


Όμως ο καλόκαρδος Robbie, 36 ετών σήμερα, γρήγορα θέλησε να τη βοηθήσει και της είπε να παραμείνει εκεί όσο εκείνη το επιθυμεί.
"Ο Rob δεν θα μπορούσε να την βλέπει να παιδεύεται αλλο και έτσι της έκανε αυτή τη πρόταση.Στην αρχή η Gwen ήταν διστακτική να δεχθεί τη βοήθειά του, όμως ύστερα συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς."


Ο Robbie,που εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες λόγω του ηλιόλουστου καιρού εκεί, σε αντίθεση με τη Μεγάλη Βρετανία,τα πάει πολύ καλά με την πεθερά του,ειδικά αφοτου ανακάλυψαν πως και οι δύο τους έχουν κάτι κοινό: αγάπη για τα τυχερά παιχνίδια.


 "Ο Robbie είναι πολύ τυχερός που έχει πεθερά την Γκουέν. Ένα από τα χόμπι του είναι να παίζετε πόκερ με μια μικρή ομάδα από φιλαράκια του.Η Γκουέν έπαιξε κάποιες φορές μαζί τους, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που ο Robbie και Gwen συνέχιζαν να παίζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και αφού όλοι οι άλλοι είχαν ήδη πάει για ύπνο"!


http://enaigeira.blogspot.com/#ixzz0wU2DLz65
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!