tromaktiko: ΑΝΤΙ ΓΙΑ SERJ TANKIAN LIVE, ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ !

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΑΝΤΙ ΓΙΑ SERJ TANKIAN LIVE, ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ !



Xθες στην Μαλακάσα, ήτανε η συναυλία του Serj tankian από τους s.o.a.d,
H όλη ιστορία ξεκινάει από την παρασκευή που μας πέρασε όταν εγώ κι' ένας κολλητός, είχαμε κανονίσει να πάμε από Κοζάνη-Θεσσαλονίκη οπού θα έφευγε το λεωφορείο που έβαζε το ticket house.

καταρχήν παίρναμε Παρασκευή, Σάββατο & Δευτέρα τηλ. στα ticket house Θεσ/νίκης και κανείς δεν απαντούσε στα 10 τουλάχιστον τηλεφωνήματα την μέρα για να ενημερωθούμε αν υπάρχουν θέσεις και εισιτήρια !...φαίνεται τον δεκαπενταύγουστο δεν τον γιορτάζουν 4 μέρες μόνο στο δημόσιο !.

Yποτίθεται είναι ανοικτά από 10.30-16.30 πράγμα που όπως φαίνεται δεν ισχύει !.




Αφού κατάφερα επιτέλους να βρω κάποιο άτομο την 11η-12η φορά το μεσημέρι της Δευτέρας, ο υπεύθυνος εκεί μας είπε ότι μέχρι τις 2 θα είναι στο κατάστημα αλλιώς θα έπρεπε να πάρουμε -Αν υπήρχαν- απ τα εκδοτήρια στο terra vibe !.

που σημαίνει ότι πήραμε ρίσκο πήγαμε μέχρι εκεί με το λεωφορείο και αν δεν υπήρχαν εισιτήρια, τζάμπα η ταλαιπωρία !.

ευτυχώς υπήρχαν οπότε ΟΚ !..




Στην διαδρομή Θεσσαλονίκη-Μαλακάσα όλοι οι οδηγοί κάνουν Προκαθορισμένες ''στάσεις'' σε συγκεκριμένα καταστήματα για καφέ, φαγητό κτλ.

η 1η στάση που κάναμε στο αποκαλούμενο ως ''Μακεδονία'' στην Λαμία, εκτός που ήτανε χάλια από ποιότητα και οι τιμές έφταναν στον θεό ( 2.20 ευρώ ένα κουτάκι αναψυκτικό 330 ml)

αποδείξεις ούτε γι΄ αστείο !, το παλικάρι στο ταμείο απλά πληκτρολογούσε την τιμή του λογαριασμού που είχες κάνει και πολύ απλά δεν πατούσε το κουμπί ''μετρητά'' για να βγει η απόδειξη !, κι' έτσι απλά προχωρούσε στον επόμενο πελάτη !.

είπαμε άντε δεν ...βαριέται ''στην Ελλάδα ζούμε'' συνηθισμένο φαινόμενο.




Αφού παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική συναυλία, στον ερχομό Λαμίας-Θεσσαλονίκης σταματήσαμε στο κατάστημα ''ΟΑΣΙΣ'' της φωτογραφίας που βλέπεται πάλι για φαγητό, νερό κτλ..




Ένα κατάστημα που αν μπει μέσα το υγειονομικό θα χρειασθεί τουλάχιστον 5 μέρες για να καταγραφεί το τι χαλασμένο μας σερβίρουν !.

Κλασικά οι τιμές ήταν κι' αυτές στον θεο ( 9 ευρώ η μερίδα ) κτλ, ζήτησα λοιπόν μια που δεν είχα αρκετά χρήματα ο Άνθρωπος, να φάω ένα γλυκό (εκλέρ για την ακρίβεια) των τριών ευρώ !.

Μόλις πάω να το δαγκώσω, διαπιστώνω ότι ήταν Κομμένο στα 2, με σκοπό να πέσει τα 2/3 κατω στο πάτωμα. νευριάζω και πάω πολύ ευγενικά και τους λέω - θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα άλλο που να μπορώ να το φάω σαν Άνθρωπος χωρίς να είναι σπασμένο ?, μου λέει φερτο να το δω !, (δεν με πίστευε κιόλας) το παίρνει σκύβει το κεφάλι κατανοώντας οτι είχα δίκιο, τους ξαναπληρωνω τρία ευρώ (άσχετα που μου είπε δεν πειράζει παρτα), πάω να το φάω και εκεί ήρθε μεγαλύτερο σοκ.




Το γλυκό βρομοκοπούσε, και ήταν ΞΙΝΙΣΜΕΝΟ και ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ !....

Το παρατάω εκεί πάνω στον δίσκο και βγαίνω έξω, το τι κατάρες έριξα δεν περιγράφεται !.

και επειδή είπα άντε μήπως απλά έτυχε σε μένα, άκουσα από άλλα άτομα στο λεωφορείο ότι είχανε τα ίδια παράπονα, κασέρια μουχλιασμένα σε κρύα santouits και άλλα πολλά...

Έτσι δικαιολογήσαμε και την επωνυμία ''ΟΑΣΙΣ'' αν φας από κει, έχεις πιθανότητες να δεις το Αγιο Πέτρο live αντί τον Serj Tankian !..

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!