tromaktiko: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ/ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ TRAVEL PLANET 24

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ/ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ TRAVEL PLANET 24



Θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες του τρομακτικού για την τραγική συμπεριφορά των υπαλλήλων του συγκεκριμένου site...
Μετα απο την αγορά των εισιτηρίων προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας (χειρουργίκη επέμβαση) με αποτέλεσμα την ακύρωση των διακοπών. Επικοινώνησα αμέσως με το travel planet (5 Ιουλίου) και με ενημέρωσαν οτι μπορεί να πραγματοποιηθεί η ακύρωση των εισιτηρίων εκτος απο την προμήθεια της εταιρείας και ο χρόνος που απαιτείται για την πίστωση είναι 1 μήνας!.

Μετα την υποτιθέμενη ημ/νια επιστροφής χρημάτων ξεκινάει η ταλαιπωρία.

Μιλάω καθημερινά με αγενέστατους υπαλλήλους (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ!!!) οι οποίοι είναι ανίκανοι να με ενημερώσουν, γιατί οι ΄΄υπεύθυνοι΄΄ είναι σε διακοπές , Και όταν ο αρχι-υπεύθυνος,κ Χίλσεν αν θυμάμαι καλά, επέστρεψε απο τις διακοπές άκουσα το σχόλιο μιας κυρίας? ΄τώρα γύρισε ο άνθρωπος απο τις διακόπες, και έχει πολύ δουλειά '.

Απαίτησα να μου στείλουν τουλάχιστον μια ενημέρωση-βεβαίωση οτι τα εισιτηρια έχουν ακυρωθεί και εκκρεμεί η πίστωση τους, ώστε να είμαι και εγώ εξασφαλισμένη γιατι το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα(13/8)

Φυσικά ακόμα περιμένω..
Στην τελευταία προσπάθεια επικοινωνίας , θέλησα να μάθω τον λόγο που υπάρχει αυτη η καθυστέρηση και σαν απάντηση έλαβα 'ξέρετε τώρα στην Ελλάδα είναι όλα ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!' Και στην ερώτηση μου πως ειναι δυνατόν όταν κάποιος πηγαίνει διακοπές να βουλιάζει μια εταιρεία με θράσος η κυρία εκ της Αυστρίας, όπως φρόντισε με ύφος να μου επισημάνει, έτσι είναι οι εταιρείες εδω στην Ελλάδα και το ίδιο συμβαίνει και στην δική εργασία!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ) ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ TRAVEL PLANET 24 ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ??????
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SITE. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΨΟΓΑ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ?? ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΔΑΝΕΙΚΑ!!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ...ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΠΑΧΑΛΟ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΠ...!

Aναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!