tromaktiko: Πετάει ο Γάιδαρος? ΠΕΤΑΕΙ! Δείτε το video της ντροπής!

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πετάει ο Γάιδαρος? ΠΕΤΑΕΙ! Δείτε το video της ντροπής!



Αντιδράσεις από διάφορους φορείς έχει προκαλέσει η είδηση για τον... ιπτάμενο γάιδαρο, που επιτήδειοι τον χρησιμοποίησαν για να διαφημίσουν ιδιωτική παραλία στο χωριό Γκολουμπίτσκαγια της περιοχής Κράσνονταρ στη νότια Ρωσία.




Οπως έγινε γνωστό, γάιδαρος, ο οποίος είχε δεθεί σε αλεξίπτωτο και πετούσε πάνω από τη θάλασσα ρυμουλκούμενος από ταχύπλοο, μετά την προσγείωσή του και ημιθανής φυγαδεύτηκε από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει κι αυτός εξαφανιστεί, αφού τον ψάχνει η αστυνομία!

Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Ντενίς Γιεγκορόφ, η αστυνομία αναζητεί τον ιδιοκτήτη, ενώ πρόσθεσε «απορώ πώς κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν του έσπασε τα δόντια». «σαδιστές» Από την πλευρά του ο Κονσταντίν Σαμπίνιν, υπεύθυνος της ρωσικής οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων Vita, δήλωσε αγανακτισμένος: «Οι σαδιστές έδειξαν ότι έχουν την τεχνογνωσία (σ.σ.: για να βασανίζουν ζώα).

Είναι ένα αηδιαστικό γεγονός». Η οργάνωση μάλιστα έκανε μήνυση εναντίον όσων είναι υπεύθυνοι για αυτή την «έκδηλη βαρβαρότητα». Επιπλέον οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων κάλεσαν τις αρχές να πάρουν σοβαρά την υπόθεση για να μπει ένα τέλος στη βία εναντίον των ζώων στη Ρωσία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!