tromaktiko: Ομόνοια: Ώρα 0

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ομόνοια: Ώρα 0



Κατάγομαι απο την επαρχία και επισκέφθηκα το Σαββατοκύριακο την Αθήνα. Μου έκανε εντύπωση και μου έδωσε μια αίσθηση ασφάλειας το γεγονός ότι σε κάθε γωνία έβλεπα αστυνομικούς.
 Βέβαια, τα πράγματα αλλάζουν όταν αναγκάζομαι να κάνω μια στάση στην πλατεία Ομονοίας, το Σάββατο στις 2:30 π.μ. Χρήση και εμπόριο ναρκωτικών μπροστά στα μάτια μας. Και όσο για αστυνομία;Ούτε λόγος! Και φυσικά, φεύγοντας από το "γκέτο" η ιστορία επαναλαμβάνεται.. Î! �στυνομία σε κάθε γωνία!

Και στο σημείο αυτό, μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ αυτή η περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Ποιος ωφελείται από όλη αυτήν την κοροϊδία;
Ας θυμηθούμε την κατάσταση της εν λόγω περιοχής κατά την Ολυμπιάδα του 2004....
Όλα πλέον σε αυτό το "κράτος" φαντάζουν τόσο γελοία και το αστείο στην όλη υπόθεση είναι πως κανείς μας δεν αντιδρά. Είμαστε πλέον εθισμένοι στη γελοιότητα, την ανομία, την εκμετάλλευση...
Ας έρθει κάποιος-α που πραγματικά αγαπάει αυτόν τον τόπο, που σήμερα καταστρέφεται, για να μας δώσει κάποιες απαντήσεις σε όλα αυτά.
Ας έρθει ο δήμαρχος, Νικήτας Κακλαμάνης, για να μας εξηγήσει επιτέλους γιατί αυτές οι τεράστιες αντιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας;
Κ. Νικήτα Κακλαμάνη, ή οποιεδήποτε κύριε-α υπεύθυνε είμαστε εδώ και περιμένουμε απαντήσεις.
αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!