tromaktiko: Απάντηση στο: ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ: 11η Σεπτέμβρη (2001), η…αφετηρία

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση στο: ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ: 11η Σεπτέμβρη (2001), η…αφετηρία



Θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε την παρακάτω απάντηση στη κείμενο που έγραψε νωρίτερα ο κος. Νικολαϊδης:
Με μεγάλη προσοχη διάβασα το κείμενό σας στο οποίο με τόση βεβαιότητα αναφέρεστε στο πως η συγκλονιστική και θλιβερή επίθεση στους δίδυμούς πύργους ήταν ενα παιχνίδι στημένο από την Αμερικανικη Κυβέρνηση ή μυστικές υπηρεσίες. Ειναι αξιοθαύμαστο και περίεργο που γνωρίζετε ΤΟΣΟ καλά και μιλάτε με τόση σιγουριά για κάτι το οποίο, εαν ισχύει, θα είναι ζήτημα να το γνωρίζουν 5-6 άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη και επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω εαν είσθε ένας από αυτούς.

Βλέπετε, οι θεωρίες συνομωσίας είναι ενδιαφέρουσες και πάντα έχουν μια βάση -δεν είναι δηλαδή να τις απορρίπτει κανείς. Ομως, όταν κάποιος μιλάει για μια τέτοια θεωρία συνομωσίας με τόση σιγουριά, συγνώμη, χάνει τη φερεγγυότητά του... Είσθε τόσο βέβαιος για το ότι ήταν δουλειά εκ των έσω που αποκλείετε το ενδεχόμενο να ήταν όντως τρομοκρατική επίθεση... Ε, εδώ μπαίνω στον πειρασμό να σας ρωτήσω "καλα, κι εσείς από που δηλαδή το ξέρετε; Μήπως τελικά και ο Β¨Παγκόσμιος ήταν ενα στημένο παιχνίδι;"

Και μια και μιλάμε για "θεωρίες συνομωσίας" κ. Νικολαϊδη, επειδή έχω διαβάσει κι αλλα κειμενά σας, εγώ μπορω να σας ονοματίσω ενα-ενα τα 2296 αθώα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου (πολλοί από τους οποίους ήταν εβραίοι, σε αντίθεση με αυτό που ισχυρίζεστε οτι δηλαδή μια μέρα πρίν, κάποιος πήρε τηλέφωνο όλους τους εβραίους που εργάζονταν στους πύργους να τους προειδοποιήσει να μην πάνε στη δουλειά εκείνη τη μέρα -είναι παιδιαστικο να πιστεύετε κάτι τέτοιο). Μπορώ επίσης να σας βρώ ντοκουμέντα στα οποία μιλάνε οι συγγενείς και φίλοι των νεκρών ! για τους χαμένους δικούς τους... Εσείς μήπως μπορείτε να μου ονοματίσετε ΕΝΑΝ νεκρό του πολυτεχνείου, ή να μου βρείτε πχ μια συνέντευξη ενός συγγενή του;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη δημοσίευση
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!