tromaktiko: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 117 ΠΜ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ? (ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 117 ΠΜ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ? (ΑΠΑΝΤΗΣΗ)



Επί της ανάρτησης στο tro-μα-κτικό με ημερομηνία καταχώρισης 28/8/10 και αφορά το χώρο της Διασποράς 117 Π.Μ. πλησίον της Κυλλήνης του Η.Ηλείας απαντάμε:<<Αυτός ο τόπος υποφέρει γιατί όλοι έχουν άποψη για όλα>>.

Συγκεκριμένα τον τόπο που υπηρετούν οι Αξιωματικοί-Υπαξιωματικοί της Π.A. δεν τον επιλέγουν οι ίδιοι αλλά αυτό το καθορίζουν οι υπηρεσιακές ανάγκες.Αναμενόμενο είναι λοιπόν στον κάθε τόπο να μεταφέρουν την οικογένεια τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Ένα από αυτά είναι και το αυτοκίνητο το οποίο δύσκολα το αποκτούν, πολλοί το χρωστούν και πληρώνουν γραμμάτια από τους ήδη μειωμένους μισθούς,για τους οποίους μέχρι τώρα δεν φώναξε καμία συνδικαλιστική φωνή,γιατί την φωνή τον στελεχών τις Π.A. την σκεπάζει ο όρκος και το Σύνταγμα.Είναι χρέος τους όμως να προστατεύουν την περιουσία τους από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε τόπο που μετατίθεται.Τα σπίτια τα οποία η υπηρεσία διαθέτει στα στελέχη δεν είναι δωρεάν όπως αναγράφεται στο δημοσίευμα,άλλωστε πολλοί είχαμε και καλύτε! ρα σπίτια στον τόπο μας αλλά και γκαράζ να προστατεύουμε τα αυτοκίνητα μας.Όμως οι υπηρεσιακές ανάγκες μας οδηγούν να προσαρμοζόμαστε
σε αυτά τα οικήματα μαζί με τα παιδιά μας τα οποία περνούν δύσκολα,σε σχέση με άλλα παιδιά που δεν αλλάζουν τόπο διαμονής δεν αλλάζουν σχολεία,δεν αλλάζουν φίλους και συνήθειες,όπως τα δικά μας παιδιά.
Ως αναφορά την αλλοτρίωση του περιβάλλοντος και τις δήθεν ευαισθησίες αυτού που συνέταξε το προσβλητικό για εμάς κείμενο,του λέμε:και στις φωτιές είμαστε παρόντες,και στις πλημμύρες είμαστε παρόντες,και στην δεντροφύτευση των δασών είμαστε εκεί,και στον καθαρισμό των ακτών πρωτοστατούμε κάθε χρόνο,αυτά δεν τα είδε; Αλλα πως να τα δει όταν δεν έχει το θάρρος να υπογράψει το κείμενο που συνέταξε και κρύβεται πίσω από φθηνά και λαϊκίστικα σχόλια που έχουν σκοπό να πλήξουν και να προσβάλουν το προσωπικό της 117 Π.M. που είναι πάντα σε ετοιμό! τητα,για αυτό που έχει ορκιστεί και γνωρίζει να πράττει το καθήκον άριστα.
Ύστερα από τα παραπάνω είναι πλέων αυτονόητο ότι ο κύριος αυτός ήθελε να νιώσει καλύτερα ο ίδιος για αυτό προχώρησε σε ύβρεις και προσβολές διότι αυτά τα στοιχεία μάλλον συνάδουν με τον χαρακτήρα του.

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!