tromaktiko: Aπλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην ΚΟΔΕΠΑΠ για 13 μήνες

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Aπλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην ΚΟΔΕΠΑΠ για 13 μήνες



Με αφορμή την ολοκλήρωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων της ΚΟΔΕΠΑΠ στο Βεάκειο, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες των συμπολιτών μας που τις παρακολούθησαν και που πολλές φορές γέμισαν ασφυκτικά το Θέατρο.
Όλοι εμείς, αν και απλήρωτοι επί δεκατρείς μήνες, προσφέραμε τον καλύτερο εαυτό μας, προγραμματίζοντας μια σειρά από ποικίλες εκδηλώσεις όχι απλά με μηδενικό κόστος για τη Δημοτική Επιχείρηση αλλά αποφέροντας και ένα σημαντικό κέρδος γι΄ αυτήν.

Παρόλο που στο ανθρώπινο δυναμικό της Επιχείρησης συγκαταλέγονται και αρκετά άτομα με Ειδικές Ανάγκες, σεβόμενοι τον Πειραϊκό λαό και την ιστορία της πόλης μας - κάτι που όπως φαίνεται κάποιοι αγνοούν – απασχοληθήκαμε τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα. Καλύπταμε όλη τη διάρκεια του ωραρίου μας και αρκετές φορές πλέον αυτού όπως τα απογεύματα εκδηλώσεων και μέχρι τη λήξη τους εθελοντικά, προσπαθώντας να επιτύχουμε την άρτια διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους της Δ/νσης Πολιτισμού, των Συνεργείων Γενικών Καθηκόντων και της Δημοτικής Αστυνομίας για την πολύτιμη βοήθειά τους και την αναγνώριση των προσπαθειών μας.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να αναγνωρίσει και η ίδια τις προσπάθειες που κάναμε, δουλεύοντας συνεχώς πάνω από ένα χρόνο απλήρωτοι και να καταβάλλει άμεσα τους μισθούς μας. Ζητάμε απλά τα δεδουλευμένα μας και δεν αναφερόμαστε σε οποιαδήποτε μορφή υπερωριακής απασχόλησης που εμείς εθελοντικά με σεβασμό και αγάπη για τον Πολιτισμό προσφέραμε.  Καλούμε τους Υποψηφίους Δημάρχους να καταγγείλουν το γεγονός και να δεσμευτούν για την επίλυσή του.
Τέλος, καλούμε τους Δημοτικούς Συμβούλους να αποχωρήσουν από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο σε ένδειξη συμπαράστασης προς όλους εμάς τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΚΟΔΕΠΑΠ…

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΔΕΠΑΠ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!