tromaktiko: Ξενοδοχείο "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" ΜΕΡΟΣ 1ο

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ξενοδοχείο "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" ΜΕΡΟΣ 1ο



Υπό διάλυση βρίσκεται και ο χειρουργικός τομέας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» αφού η διοίκηση του νοσοκομείου δεν διαθέτει τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά για την εκτέλεση των χειρουργικών επεμβάσεων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η ίδια η διοικητής του νοσοκομείου Πύργου κ. Ελένη Σιουρούνη, σε ιατρό χειρουργικής ειδικότητας του νοσοκομείου όταν της εξέφρασε τη δυσφορία του για τη κατάσταση αυτή, πρότεινε να εισάγονται λιγότεροι ασθενείς για χειρουργικές επεμβάσεις (!!!) . Έτσι οι ασθενείς αντιμετωπίζοντας την αδιαφορία της ανάλγητης διοικήτρια που ενδιαφέρεται μόνο για τις δαπάνες και τα νούμερα του νοσοκομείου, καταφεύγουν στο δεύτερο νοσοκομείο του νομού, το νοσοκομείο Αμαλιάδας. Στο νοσοκομείο Αμαλιάδας πλέον υπάρχουν λίστες αναμονής για όλα τα χειρουργεία. Πρέπει να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο Αμαλιάδας ΜΟΝΟ οι χειρούργοι εισάγουν περίπου 30 ασθενείς στο χειρουργείο την εβδομάδα, ενώ στο νοσοκομείο Πύργου (που έχει τις διπλάσιες κλίνες από της Αμαλιάδας) εισάγονται για ΟΛΟ το χειρουργικό τομέα (χειρουργ., ουρολογ., ορθοπαιδ., ΩΡΛ επεμβάσεις) μόνο 23.
Φαίνεται λοιπόν ότι η διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Μαρία Παπαθεοχάρη ασκεί με καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο τα καθήκοντα της από τη κ. Σιουρούνη , τα πεπραγμένα της οποίας πρέπει άμεσα να απασχολήσουν το Υπουργείο Υγείας για να παρέμβει το συντομότερο δυνατό

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!