tromaktiko: ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ (????) ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2010

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ (????) ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2010



Παίρνω το θάρρος να σας γράψω για ένα θέμα υγιεινής που ταλαιπωρεί την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων Αττικής ειδικά τις τελευταίες μέρες με τις κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων.
Ενώ ουσιαστικά οι οδηγοί/ιδιοκτήτες βυτιοφόρων δεν απεργούν, εν τούτοις δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν αφού έχει κλείσει ο χώρος απόρριψης των λυμάτων (κοινώς χαβούζα...) Εδώ και 2 ημέρες, οι συγκάτοικοί μου κι εγώ δεν μπορούμε να καταναλώνουμε νερό στα σπίτια μας ‚ εκτός από τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητα - οι κουζίνες έχουν γεμίσει από άπλυτα πιάτα, αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε σε συγγενείς και φίλους για μπάνιο όσο για τις καθημερινές μας....ανάγκες.... τι να πω? Ο,τι μπορούμε κάνουμε για να μην καταναλώσουμε νερό για το καζανάκι....!

Αντιλαμβάνομαι ότι το κύριο πρόβλημα είναι η έλλειψη αποχετευτικού δικτύου αλλά αφού έτσι έχουν τα πράγματα και αναγκαστικά έχουμε μάθει να ζούμε έτσι απλά θέλω να τονίσω ότι πλέον το κακό έχει παραγίνει! Και ζούμε (εμείς και τα παιδιά μας και τα κατοικίδιά μας) κάτω από αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες για μια "προηγμένη Ευρωπαική χώρα" και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να στερούμαστε και τις βασικές, καθημερινές πρακτικές υγιεινής.........
Ευτυχώς, πλησιάζουν δημοτικές εκλογές και ενώ οι κ.κ. υποψήφιοι θα μας παραμυθιάσουν για άλλη μια φορά για το θέμα αυτό, αυτή τη φορά ΔΕΝ θα μασήσουμε..... ΑΝ βέβαια φτάσουμε ως τις εκλογές γιατί είναι ζήτημα ημερών να γεμίσει και ο Γέρακας και οι παρακείμενες περιοχές με λύματα στους δρόμους από αγανακτισμένους/ απεγνωσμένους κατοίκους οι οποίοι με ό,τι μέσα διαθέτουν θα αρχίσουν να "ξεφορτώνονται" τα λύματα σε δρόμους και πλατείες......... Δεν είναι σωστό, το ξέρω, αλλά τι άλλο να κάνουμε?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!