tromaktiko: Μετράει, ξαναμετράει, 50 δεν τα βρίσκει!

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Μετράει, ξαναμετράει, 50 δεν τα βρίσκει!



Είναι χρόνια συνοδοιπόροι. Όχι απαραιτήτως και φίλοι. Μετά, δε, την τελευταία τους συνάντηση στον ημιτελικό του Mundobasket, μάλλον Τάνιεβιτς και Ίβκοβιτς είναι μόνο συνάδελφοι.
Πολύ περισσότερο μετά τα 50 λάθη των διαιτητών που ανακάλυψε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, όταν ερεύνησε το DVD και τα έστειλε στη FIBA μαζί με την επίσημη διαμαρτυρία της σερβικής ομοσπονδίας, δε θα έχει πολλά πάρε-δώσε με τον Μπόγκνταν Τάνιεβιτς.

Φυσικά και ο προπονητής των Τούρκων (δεσμεύτηκε να κάθεται στον πάγκο τους και στο Eurobasket του 2011 «εκτός και αν δεν μου το επιτρέψει η υγεία μου») κλήθηκε -από την εφημερίδα «Nezavisne» της Βοσνίας- να σχολιάσει το γεγονός.

«Ο Ντούντα δεν έχει στυλ!» είπε αρχικά και συνέχισε: «Τέτοιου είδους ιστορίες κατ' εμέ στερούνται επιπέδου. Δεν βρίσκω πως υπήρχε κάτι το αμφιλεγόμενο στον ημιτελικό και δεν καταλαβαίνω την αντίδραση της Σερβίας, ήταν τουλάχιστον αστεία. Οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι για 38 λεπτά, αλλά εμείς είχαμε την τύχη με το μέρος μας στο τέλος. Δεν ακολουθήσαμε κάτι που είχαμε σχεδιάσει. Η μπάλα με κάποιον τρόπο βρέθηκε στα χέρια του Τουντσερί και εκείνος ήξερε τι να την κάνει. Ο Ντούντα είπε πως έγιναν 50 λάθη. Αυτό είναι αδύνατο. Δεν μπορώ να βρω περισσότερα από 5, πόσο μάλλον 50».
http://www.gazzetta.gr/ 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!