tromaktiko: 6ο φεστιβάλ μαγειρικής notoshome magic cooking,

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

6ο φεστιβάλ μαγειρικής notoshome magic cooking,



Για 6η συνεχή χρονιά το Magic Cooking στα πολυκαταστήματα notoshome στο Golden Hall και στην πλατεία Κοτζιά
Το αγαπημένο φεστιβάλ μαγειρικής magic cooking είναι και πάλι γεγονός! Από 24/9 έως και 18/12 στα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού notoshome στο Golden Hall και στην Πλατεία Κοτζιά θα ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο της κουζίνας!
Tο απολαυστικό τυρί PHILADELPHIA, που προσδίδει υπέροχη γεύση σε όλες σας τις συνταγές και η μοναδική εμπειρία του Αλέξανδρου Παπανδρέου θα σας αποκαλύψουν μυστικά της μαγειρικής τέχνης, και θα σας μεταμορφώσουν σε μάγο της κουζίνας! Η πρωτότυπη αυτή γιορτή γεύσης των notoshome φέτος έχει εμπλουτιστεί με μοναδικές γευστικές δοκιμές, παράλληλες εκδηλώσεις, διαγωνισμούς αλλά και πλούσια δώρα!
Συνταξιδιώτες στον κόσμο της γεύσης, θα είναι η Lagostina με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε μάγο της κουζίνας, τα Αυθεντικά Δανέζικα Τυριά της Arla που θα αναδείξουν μοναδικά τις συνταγές του Αλέξανδρου Παπανδρέου, τα προϊόντα SANITAS για εγγυημένη προστασία των τροφίμων, και φυσικά η υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας κουζίνες DASH.
Επισκεφθείτε το www.notoshome.gr, (από 15 Σεπτεμβρίου) και ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα, το διαγωνισμό και όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις του φετινού Magic Cooking.
Μagic Cooking with PHILADELPHIA στα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού notoshome και ο μάγος της κουζίνας θα είστε εσείς!

Διευθύνσεις πολυκαταστημάτων notoshome
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
Εμπορικό κέντρο Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α στο Μαρούσι
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!