tromaktiko: Αποκλεισμοί με νόημα!

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκλεισμοί με νόημα!



Οι αποκλεισμοί των Κρίστιαν Νέμεθ και Ζαουάντ Ζαϊρί εν όψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό καταδεικνύουν τις προθέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε ως προς τις περιπτώσεις των δύο παικτών.
Το ποιοτικό από κάθε άποψη ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Ερνέστο Βαλβέρδε του παρέχει τη δυνατότητα να κάνει τις όποιες επιλογές του χωρίς φόβο ή ακόμη με δόση ρίσκου.
Η απόφαση του Βάσκου προπονητή του Ολυμπιακού να θέσει εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (μετά από αυτό κόντρα στην Κέρκυρα) τους Κρίστιαν Νέμεθ και Ζαουάντ Ζαϊρί καταδεικνύει τις προθέσεις του απέναντι στους δύο ποδοσφαιριστές και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τις υποθέσεις τους υπό διαφορετικό πρίσμα.
Η πληρότητα που χαρακτηρίζει τον φετινό Ολυμπιακό τόσο στις θέσεις των δημιουργικών μέσων όσο και σε αυτή της επιθετικής λειτουργίας, δίνει την ευκαιρία στον 46χρονο τεχνικό να φανερώσει με τον δικό του τρόπο ποιος είναι το... αφεντικό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και παράλληλα να στείλει το «μήνυμα» προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αυτό που τον θέλει να παρουσιάζεται αμείλικτος για τον κάθε παίκτη που δεν πειθαρχεί και δεν μπαίνει στο πνεύμα που θα χαρακτηρίζει γενικότερα την ομάδα.
Όσον αφορά την περίπτωση του Νέμεθ, ο Μαγυάρος  επιθετικός ουσιαστικά «πληρώνει» ακόμη την απερισκεψία του να μην επιστρέψει εγκαίρως από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα Νέων της Ουγγαρίας, όπου όντας τιμωρημένος προτίμησε να παραμείνει στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και να εκνευρίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε...
Αναφορικά με τον Ζαουάντ Ζαϊρί, είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Στον 46χρονο τεχνικό δεν αρέσει καθόλου το γεγονός ότι ο πρώην παίκτης των Σοσό και Αστέρα Τρίπολης δεν μαρκάρει τα αντίπαλα μπακ τις στιγμές όπου ο Ολυμπιακός αμύνεται και σίγουρα αυτή την νοοτροπία επιθυμεί να ξεριζώσει οριστικά από την πειραϊκή ομάδα. Με τον Ζαϊρί να πληρώνει το «μάρμαρο»...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!