tromaktiko: Αγωνία για το μέλλον του Σκόκο, σήμερα η συνάντηση για τον Μπλάνκο!

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Αγωνία για το μέλλον του Σκόκο, σήμερα η συνάντηση για τον Μπλάνκο!



Μπορεί η μεταγραφική περίοδος για τις ελληνικές ομάδες να έληξε στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο, η αγωνία για το μέλλον του Νάτσο Σκόκο καλά κρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ. Αυτό συμβαίνει επειδή η Τουρκική Γκιαζεντεσπορ εμφανίζεται έτοιμη να προσφέρει στην "Ένωση" το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον "δαίμονα". Οι μεταγραφές στην Τουρκία συνεχίζονται για μία εβδομάδα ακόμα, εξάλλου.
Το δίλλημα που υπάρχει στους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι το εξής:

1) Κανείς στο "στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων" δεν επιθυμεί να υπάρξει ακόμα μία απώλεια από το ρόστερ και μάλσιτα την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, κανείς δεν λέει πως μία δελεαστική πρόταση για τον Σκόκο θα αγνοηθεί.

2) Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει συνατηθεί δύο φορές με τον μάνατζερ του Αργεντινού και του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τις αποδοχές του Σκόκο να αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν ο Αργεντινός απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της "Ένωσης, τότε το πιθαν΄ποτερο σενάριο λέει πως ο Σκόκο θα κάνει...υπομονή μέχρι τη λήξη τοιυ συμβολαίου του κι εν συνεχεία θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ομάδα! Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που στην ΑΕΚ σκέφτονται το ενδεχόμενο πώλησής του.

Σήμερα η συνάντηση για Μπλάνκο

Στο μεταξύ, σήμερα θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία,προκειμένου να ξανασυζητήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του "Ζορό". Η αρχική πρόταση της "Ένωσης" δεν ήταν ικανοποιητική για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια και θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει νέα, βελτιωμένη, πρόταση.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=13821
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!