tromaktiko: Τι γινεται στη Σ.Ε.Α.Π. στο Ηράκλειο?

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Τι γινεται στη Σ.Ε.Α.Π. στο Ηράκλειο?



Θα ήθελα να σας ενημερώσω, και να σας ρωτήσω κιόλας αν κάποιος απο σας ξέρει να μου πει τι γίνετε στη Σ.Ε.Α.Π.  Ηρακλείου.
Ζητάνε από τους Φαντάρους για να δικαιούνται διανυκτέρευση, εκτός από το νόμιμο συμβάλαιο του σπιτιού, που βέβαια να συμπληρώσω μπορεί να είναι στ όνομα του πατέρα η της μάνας, ή αν ήδη ο στρατεύσιμος μένει μόνος του στ όνομα του, στης αραβωνιαστικιάς του κτλ κτλ..
Από την διοίκηση της Σ.Ε.Α.Π. δέχονται μόνο αν είναι στ όνομά ενός απ τους δύο γονείς..Γιατί? Οι άλλοι δηλαδή τι έιναι?
Γιατί έτσι? Αλλάζει κάτι αν κάποιος είναι αρραβωνιασμένος, ή ορφανός απο μικρός και μεγάλωσε με κάποιον συγγενή? Πάμε παρακάτω..Ζητάνε λογαριασμό της Δ.Ε.Η. λες και το σπίτι δεν έχει ρεύμα. Και ρωτάω εγώ τώρα, αν στο σπίτι εμείς έχουμε φωτοβολταικά? Αλλά δεν είναι μόνο αυτό... Αν ο λογαριασμός έρχεται στ όνομα του ιδιοκτήτη? Ή του προηγούμενου ενοικιαστή? Που στη δικιά μου περίπτωση ο λογαριασμός πηγαίνει μόνιμη διεύθυνση του τωρινού ιδιοκτήτη ο οποίος δε μενει στην ίδια διεύθυνση που είναι το ακίνητο που κατοικώ...
Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κ σ άλλη πόλη.
Στη συνέχεια άκουσον άκουσον ζήτησαν βεβαίωση απο την πολεοδομία οτι το ακίνητο είναι νόμιμο..Λες και υπηρετώ εναλλακτική θητεία στη Δ.Ο.Υ.  κ όχι στον ελληνικό στρατό.Όπως έμαθα  αφού ρώτησα μου είπαν ότι τα ζητάνε όλα αυτά για να μην μπορεις να παίρνεις διανυκτέρευση. Ακόμα μου είπε ο συγκεκριμένος αξιωματικός, ο οποίος είναι συγγενικό μου πρόσωπο, ακόμα κ όλα τα χαρτιά να συμπληρώσεις, θα σου ζητήσουν κάτι ακόμα για να σου κομπλάρουν την διανυκτέρευση.. Ακόμα και το θέμα με την Δ.Ε.Η. να λύσω, και τις νομιμότητες κτλ κτλ  θα βρουν κάτι.
Ας μ ενημέρωναν απ την αρχή να μην υπερετούσα τη πατρίδα αλλά να έκανα λαμογιές όπως άλλοι..!!
Να σημειώσω ότι το σπίτι είναι το σπίτι που μένουν οι γονείς μου, με νόμιμο συμβόλαιο.
Τέτοια γραφεικρατεία ούτε στις πρώην σοσιαλιστικές δημοκρατίες.. Αλλά μάλλον το πιο πιθανό σενάριο έιναι Ή ότι μας δουλεύουν, γιατί πότε θα μπορέσουμε να μαζέψουμε όλα αυτα τα χαρτιά, ακόμα και εφικτό να ήταν, από τις υπηρεσίες αφου υπηρετούμε, Ή επειδή ο διοικητής άλλαξε πρόσφατα το παίζει στρατάρχης για να γλύψει ανωτέρους για μια πιο καλή θέση στο μέλλον..?
Αν μπορει κάποιος ας με βοηθήσει να δω και γω την λογική του όλου πράγματος.
Ευχαριστώ για το βήμα που μου δώσατε και για το χρόνο σας.

Ενας φαντάρος στη Σ.Ε.Α.Π.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!