tromaktiko: Μέχρι κι ο Διαμαντίδης «κλέβει»!

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Μέχρι κι ο Διαμαντίδης «κλέβει»!



Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από την Τετάρτη στο Ζλάτιμπορ. Η προετοιμασία είναι σκληρή και κουραστική σε βαθμό που αναγκάζει μέχρι και τον Δημήτρη Διαμαντίδη να «κλέψει» λίγα μέτρα και να πάει με...
αυτοκίνητο! 

Μέσα σε λίγα 24ωρα παρουσίας στο Ζλάτιμπορ οι «πράσινοι» ήδη έχουν χύσει αρκετά κιλά ιδρώτα. Η δουλειά, πάντως, δεν γίνεται πάντα τρέχοντας. Μερικές φορές ούτε καν... περπατώντας! O Δημήτρης Διαμαντίδης δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά να μπει στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι Άκης Παναγιωταράς (φυσιοθεραπευτής) και Αντώνης Γεροντίτης (φροντιστής) και να τους στριμώξει, προκειμένου να γλιτώσει το περπάτημα μέχρι το γήπεδο του Ζλάτιμπορ.

Ο Μάικ Μπατίστ παραμένει από τους πιο εργατικούς, ενώ έχει φροντίσει από νωρίς να βάλει στο κλίμα και τον Ρομέιν Σάτο, που ήδη έχει βρει τα φιλαράκια του μέσα στην ομάδα.

Από σήμερα στο Ζλάτιμπορ θα βρίσκεται κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο Τρεβίζο για τη συνάντηση των προπονητών της Ευρωλίγκας.

Σερμαντίνι: «Στόχος πάντα η κορυφή»

Στο μεταξύ, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι μίλησε στο paobc.gr για...

...το φετινό καλοκαίρι: «Ήταν ένα γεμάτο καλοκαίρι, με αγώνες και μετακινήσεις. Κέρδισα σε εμπειρίες το καλοκαίρι, δούλεψα αρκετά με την Εθνική Γεωργίας, αλλά αυτό βρίσκεται στο παρελθόν. Μπροστά υπάρχει ο Παναθηναϊκός και οι υποχρεώσεις που έχουμε με την ομάδα».

...τη δουλειά που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Ζλάτιμπορ: «Το ξέραμε ότι θα έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά όλες αυτές τις μέρες. Ξεκινήσαμε στην Αθήνα και στους ίδιους ρυθμούς συνεχίζουμε κι εδώ. Χτίζουμε τη φυσική κατάσταση και όχι μόνο. Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά, με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Γι' αυτό θέλουμε εδώ να μπουν γερές βάσεις».

...τους στόχους της ομάδας: «Νομίζω ότι είναι δεδομένοι. Η απάντηση στην ερώτηση είναι κι αυτή δεδομένη: Όλοι γνωρίζουν, είτε βρίσκονται είτε όχι στον Παναθηναϊκό πως αυτή η ομάδα ξεκινά πάντα με στόχο την κορυφή σε όποια διοργάνωση κι αν παίρνει μέρος. Είναι κάτι που δεν αλλάζει ούτε φέτος».

 http://www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!