tromaktiko: Σχετικά με τα βιολογικά προϊόντα.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με τα βιολογικά προϊόντα.




Ένα θα πω!. Όποιος έχει αμφιβολία για το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος ευκολόπιστων η καλή τη πίστη ανθρώπων... για τα βιολογικά προϊόντα, ας πάει μία ημέρα σε ένα Αγορανομικό δικαστήριο να παρακολουθήσει δίκες εκεί. Θα φρίξει ακούγοντας από κομπίνες ,νοθείες τροφίμων, για εκδικαζόμενες υποθέσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, και για θέματα βιολογικών καλλιεργειών. Κάνουν οι υπηρεσίες πράγματι μηνύσεις.

Το τι δικαιολογίες ακούς από τους κατηγορούμενους και από τους δικηγόρους τους δεν λέγονται.
Τι για παράπλευρες μολύνσεις αέρος και ύδατος που έγιναν από σύννεφο που ήρθε από Αφρική, τι ραντισμένα με χημικά τρόφιμα στο χωράφι πού έγιναν από ανταγωνιστές (Να και η μήνυση που καταθέσαμε κατ΄αγνώστων κύριε Πρόεδρε),και αλλά ευτράπελα .

Οι έλεγχtες που κάνουν τους ελέγχους και τις μηνύσεις έχουν αγανακτήσει γιατί για κάθε μία μήνυση θα πρέπει να διαθέσουν και μία ολόκληρη ημέρα στο δικαστήριο περιμένοντας να εκδικαστεί η υπόθεση αν και γίνει αυτό με την πρώτη φορά γιατί έχουμε αναβολές, εφέσεις και ένα σωρό αλλά.
Η υπόθεση μπορεί να φτάσει έως και πέντε χρόνια μέχρι να εκδικαστεί τελικά, και μετά? έχασε η Βενετιά βελόνι. Ένα πρόστιμο αν δεν αθωωθεί ως είθισται λόγω αμφιβολιών ο κατηγορούμενος και πέρα βρέχει δυστυχώς. Ειναι πολλά τα κέρδη με τα βιολογικά και δυστυχώς και πάρα πολλοί οι τη καλή τη πίστη αγοραστές αυτών.

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ. Πέφτει λίπασμα και ράντισμα . Δεν γίνεται αλλιώς. Μην πιστεύετε στα παραμύθια.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!